0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 BeEco Party fém szívószálak 6 db arany, hajlított + tisztító kefe

 
A hajlított rozsdamentes acél G21 szívószálak 6 mm átmérővel, 21,5 cm hosszal, lekerekített szélekkel ökologikusak, hordozhatóak, elegánsak és újrahasználhatóak. 6 db + tisztító kefe szett, stílusos csomagolás.
 
Gyártó
G21
Kód 
6352107
Cikkszám 
GZL2002PA6
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
2 180 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
1 717 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6352107 Cikkszám  GZL2002PA6 EAN 8595627423681
A termék leírása 

A termék leírása 

Szerezzen be elegáns, ellenálló, stílusos és elsősorban ökologikus rozsdamentes acél szívószálakat. A készletben 6 rozsdamentes acél G21 BeEco Party szívószálat, 6 mm átmérővel és 21,5 cm hosszal, és egy tisztító kefét talál. Kínálatunkban egyenes szívószálakat is talál, itt megtekintheti őket.

A rozsdamentes acél szívószálaknak néhány alapvető előnyük van:

  • Ismételt használatra szolgálnak
  • A fém szívószálak könnyen tisztíthatóak
  • A rozsdamentes acél szívószálak biztonságosak és mindenhol Önnél lehetnek
  • A szívószálak recések a jobb fogásért
  • A lekerekített szélek kényelmesebbé teszik az ivást a beEco szívószállal
  • Ellenállóbbak és praktikusabbak, mint más műanyag szívószálak
  • Elegánsak és stílusosak, kiválóak ajándékként
  • A rozsdamentes acél szívószálak használatával nem szennyezi a természetet és nem hoz létre felesleges műanyag hulladékot

Mivel helyettesítjük a műanyag szívószálakat? Csakis rozsdamentes acél szívószálakkal

A rozsdamentes acél szívószálak más alternatívákkal szemben biztonságosabbak, ellenállóbbak és kellemesebb a karbantartásuk is. Sokkal jobban tisztíthatóak, mint a természetes anyagokból készült szívószálak, a rozsdamentes acél szívószálat magával hordhatja anélkül, hogy megsérülne. A fém szívószál rozsdamentes acélból készül és ellenáll a szagok és ízek megmaradásának is.

Tisztító kefe a G21 beEco szívószál egyszerű tisztítására

Ismételt használat, egyszerű tisztítás, magas ellenállás

A rozsdamentes acél szívószálak annyira ellenállóak, hogy mosogatógépben is moshatóak. De mivel mi szeressük a természetet, inkább öblítse le a szívószálakat vízben. A 6 rozsdamentes acél szívószálakhoz hozzáadtunk egy ajándékot is - egy praktikus kefét a fém szívószál belseje egyszerű tizstítására.

A magas ellenállásnak köszönhetően a rozsdamentes acél szívószálaknál nem kell aggódni a sérülés miatt és ihat velük hideg és forró italokat is. A műanyaggal ellentétben nem olvadnak el.

A G21 rozsdamentes acél szívószálak egyéb előnyei

A minőségi rozsdamentes acélból készült szívószálakat magával viheti az útra vagy munkába. Ideálisak dobozos italok fogyasztására, mivel a rozsdamentes acél szívószálnak köszönhetően élvezheti a jéghideg felfrissülést a forró napokon anélkül, hogy szájjal hozzá kelljen érni a dobozhoz.

A rozsdamentes acél szívószálat akkor is értékelni fogja, ha kisgyerekei vannak. A gyerekek imádnak szívószállal inni, de nem mindenhol áll rendelkezésükre. A rozsdamentes acél szívószálat oda adhatja nekik nyáron a víznél vagy a téli kiránduláson a hegyekben, nem kell aggódnia, hogy a gyermeke a szívószálat eltöri vagy megsérti.

Frissítő ital a G21 beEco rozsdamentes acél szívószállal

A fém szívószálak környezetbarátok

A műanyag szívószálak gyártása mérgező vegyi anyagok kibocsájtásával járt. Ezek a veszélyes melléktermékek végül a környezetbe kerültek és beszennyezték a légkört, a vizet és a földet. A műanyagok helytelen megsemmisítése közben a maradékok a vízbe és az óceánokba kerültek, így károsították a vízi ökoszisztémákat és az élőlényeket.

A fém szívószálat használat után nem dobja el, hanem újrahasználja. Nem jön létre káros műanyag hulladék, nem szennyeződik a temészet.

Termékleírás

  • Anyag: rozsdamentes acél
  • Szívószál hossza: 21,5 cm
  • Szívószál átmérője: 6 mm
  • Szín: arany

Csomag tartalma

  1. 6 db hajlított rozsdamentes acél szívószál
  2. Tisztító kefe

Paraméterek

Paraméterek

Szín
Arany
Anyag
Rozsdamentes acél
Dĺžka (cm)
21,5
Priemer (mm)
6