0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 Crop Duo magaságyás 183 x 183 x 57, WPC, Cumaru

Ingyenes szállítás

 
A tartós, karbantartásmentes G21 Crop Duo magaságyás 57 cm magas és 2,96 m2 felületű, nagyobb zöldségtermés, valamint gyógynövények vagy virágok termesztése érdekében. Prémium minőségű anyag, könnyen összeszerelhető, kiváló teljesítmény. Ébenfa színben.
 
Gyártó
G21
Kód 
63900226
Cikkszám 
G21-VZCD24
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
109 900 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
86 535 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 4 000 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 63900226 Cikkszám  G21-VZCD24 EAN 8595627424640
A termék leírása 

A termék leírása 

A tartós, karbantartásmentes G21 Crop Duo magaságyás 57 cm magas és 2,96 m? felületű, nagyobb zöldségtermés, valamint gyógynövények vagy virágok termesztése érdekében. Prémium minőségű anyag, könnyen összeszerelhető, kiváló teljesítmény.

Cseh márka, cseh minőség

A G21 magaságyásokat Dél-Csehországban gyártjuk, és mi igazán törődünk velük. A G21 Crop Duo tartós és színtartó. Nem kell gondoskodnia róla, mert teljesen karbantartásmentes. A kiváló minőségű anyagnak, a kiváló kivitelezésnek és a könnyű összeszerelésnek köszönhetően egy praktikus ágyást kap, amely növeli és javítja a termést, és jól mutat a kertjében.

A G21 Crop Duo magaságyás vetési/ültetési területe 2,96 m?, a falak 2,5 cm vastagok, a magaságyás magassága pedig 57 cm.

Jobb minőségű föld = nagyobb és jobb termés

A G21 Crop Duo magaságyást bárhol elhelyezheti. Füvesített területre vagy száraz vagy homokos talajra.

A G21 Crop Duo magaságyásnak számos előnye van. A már említett minőségi és karbantartásmentes anyag mellett ott van a könnyű telepítés és mindenekelőtt a jobb termés.

Jobb minőségű földet készíthet az ágyásban, így a termesztett növények, fűszernövények vagy virágok több tápanyaghoz jutnak, és védve vannak a kártevőktől, például a csigáktól is

A G21 magaságyás a kertben.

Az 57 cm magas ágyásban kihasználhatja a rétegezés előnyeit is.

A 2 rétegű rendszer - egy réteg komposzt és egy réteg felső talaj.

A 3 rétegű rendszer - vízelvezető réteg (ágak és fa), komposztréteg és felső talajréteg.

Mostantól nem fog fájni a háta és a térde gyomlálás közben

A magaságyások nagy népszerűségének egyik oka a jobb megközelíthetőségük. Nem kell annyit hajolnia, hogy a növényekkel dolgozzon, így a háta vagy a térde sem fog annyira fájni, mint a hagyományos talajágyásoknál.

A G21 Crop Duo magaságyások emellett szebbek is, és a kertet rendezettebbé teszik.

Miért a WPC magaságyás?

A WPC (Wood Plastic Components, azaz fa-műanyag alkotóelemek) 60% faanyag és 40% műanyag keveréke. Nyomás és hőmérséklet (extrudálás) segítségével egy tartós és karbantartásmentes anyag jön létre, amely minden szempontból praktikus és rendkívül hasznos.

Ennek az anyagnak a tulajdonságai elérik az exotikus fából készült deszkák tulajdonságait, ugyanakkor lényegesen kedvezőbb árúak. Az emelt ágyások és a nagyméretű cserepek így nem igényelnek további karbantartást vagy festést. A hagyományos műanyaghoz képest nagy színtartóssággal rendelkeznek, és jobban ellenállnak a hőmérséklet-ingadozásoknak.

Tulajdonságainak köszönhetően a WPC anyag olyan helyeken is használható, ahol az összes szokásos kültéri hatás, mint a páratartalom, a napfény, az eső, a szél, a fagy stb. előfordul.

Karbantartásmentes - az anyagot nem kell karbantartani vagy különböző bevonatokkal kezelni, egyszerűen csak vízzel kell tisztítani.

Tartósság - a WPC anyag végig színezett, így idővel nem következik be színváltozás. A fából készült anyagokkal ellentétben nem rendelkezik különböző vizuális hibákkal, mint például csomók stb.

Élettartam - A WPC anyag élettartama akár 20 év is lehet. A hőmérsékletkülönbségek miatt nem változik az alakja vagy a színe, és ellenáll az időjárás viszontagságainak és a fakártevőknek.

Fő előnyök

  • Karbantartásmentes, 57 cm magas magaságyás
  • Jobb megközelíthetőség, mint a hagyományos ágyásoknál
  • Cseh márka, cseh minőség - dél-csehországi gyártás
  • Teljesen karbantartásmentes, színtartó és ellenálló WPC anyag

Műszaki adatok

  • Anyag: WPC
  • Magasság: 57 cm
  • Termőterület: 2,96 m?
  • Falvastagság: 2,5 cm
  • Belső méretek: 172 x 172 cm
  • Külső méretek (szélesség x magasság x mélység): 183 x 57 x 183 cm
  • Súly: 76,2 kg

Paraméterek

Paraméterek

Anyaga
WPC
Szín
Fekete - sárga
Súly (kg)
76,2
Méretek sz x ma x mé (cm)
183 x 57 x 183
Magasság (cm)
57
Besorolás
Magaságyás
Alapterület (m2)
2,96
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
crop