0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 Gourmet Damascus szett, small box

Ingyenes szállítás

4 év garancia

 
A minőséges G21 Gourmet Damascus, damaszkuszi acélból készült univerzális kések tökéletesen fognak szeletelni, vágni. Az átlagos főzésből szórakozás válik velük, melyet minden szakács és haspók értékelni fog.
 
Gyártó
G21
Kód 
60022168
Cikkszám 
NB-D1095
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
47 190 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
37 157 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 Měsíce
Egyéb garancia 
24 Měsíce
Rendelés 
other
Azonosító szám 60022168 Cikkszám  NB-D1095 EAN 8595627412159
A termék leírása 

A termék leírása 

Kés damaszkuszi acélból a konyhában? Igen, ez a tökéletes választás. A damaszkuszi acél erősebb és tartósabb a sima acéllal szemben, ráadásul az egyedi acél mintának köszönhetően luxus kiegészítőjévé válik a konyhájának.

A minőséges G21 Gourmet Damascus, damaszkuszi acélból készült univerzális kések tökéletesen fognak szeletelni, vágni. Az átlagos főzésből szórakozás válik velük, melyet minden szakács és haspók értékelni fog.

Minőséges anyag és kialakítás, 4 év garanciát vállalunk

A G21 Gourmet Damascus kések pengéje minőséges 67 rétegű damaszkuszi VG-10 acélból készült, mely rendkívül ellenálló, stabil és hihetetlenül hosszú élettartammal rendelkezik. A rétegezett damaszkuszi acélt fegyverkészítéshez is használták. A damaszkuszi acél kettő, vagy több különféle acél egyvelege, mely egy egészet alkot. Ezek eredménye egy nagyon erős, ellenálló, ráadásul törésmentes anyag.

Ezen anyagnak köszönhetően a G21 Gourmet Damascus kés éles, ellenálló, tartós és megfelelő karbantartás mellett több évtizedig is jó szolgálatot tehet.

A kés markolata extra erős és ellenállót laminált anyagból készült, ún. Micrata. A micrata egy rétegelt szerkezetű, műgyantával kiöntött alapanyag, melyben nem üvegszál, hanem természetes alapanyag biztosítja a rétegeket. Így készült ez az erős,kemény markolat, mely nem enged az idő múlásának. A kés sima, egyenes, tiszta kialakítása minden konyha díszévé válik.

Small box G21 Gourmet Damascus

Tokban, biztonságban

Nem tudja, hova helyezze el biztonságban a késeket? Tokba! A szett része egy elegáns fából készült tok, melyben minden késnek megvan a biztonságos helye.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.

Prodloužená záruka 2 + 2 roky se vyplatí!

Paraméterek

Kések hossza

  • Séfkés, 21 cm
  • Univerzális kés, 13 cm
  • Szeletelő kés, 9 cm
  • Fa tok

Csomagolás tartalma:

  1. Séfkés
  2. Univerzális kés
  3. Szeletelő kés
  4. Fa tok

Paraméterek

Paraméterek

Darabszám a készletben
3
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Anyag
damaszt acél
Markolat anyaga
micarta
Materiál púzdra
Fa szín
Védőtok / állvány
Igen / nem
Besorolás
Konyhai kések
Javasolt használat
háztartási, univerzális, professzionális / kereskedelmi

Kiegészítők 

Hasonló termékek