0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet, 7 fajta, 42 darab - II. osztály

Ingyenes szállítás

Kicsomagolt

 
Emelje meg a tálalása szintjét és élvezze a luxust, amit megérdemel! A G21 Gourmet Excelent prémium evőeszköz készlet minden ételből élményt teremt, legyen akár hagyományos ebéd vagy ünnepi vacsora a barátokkal vagy a családdal.
 
Gyártó
G21
Kód 
60022214
Cikkszám 
1136
A termék leírása 

A termék leírása 

II. osztály: A evőeszközök kisebb dizájn hibákkal rendelkeznek, mint pl. karcolások, pörcenések. A kedvezmény a teljes készletre vonatkozik.

Emelje magasabb szintre étkezéseinek színovanált és élvezze a luxust, melyet megérdemel! A G21 Gourmet Excelent Premium evőeszköz készlettel minden étkezés élmény lesz, attól függetlenül, hogy egyszerű ebédről, vagy épp ünnepi vacsoráról van szó.

A minőségért 4 év garanciát vállalunk!
A G21 Gourmet Excelent evőeszközök rozsdamentes acélból készültek. A rozsdamentes acél az egészségre teljesen ártalmatlan. A kiváló minőségű polírozott felület rendkívül karcálló. A tökéletesen masszív formatervezés az evőeszközök prémium kategóriájába sorolja ezt az étkészletet. Az evőeszközöket moshatja mosogatógépben is. A G21 Gourmet Excelent ékes dísze lesz az étkező asztalának, ráadásul meghosszabbítottuk a jótállás idejét, 4 éven át kezeskedünk evőeszközeiről!

Luxus kivitel

Az evőeszköz nem csak elengedhetetlen eszköze a háztartásnak, hanem az étkezései minőségét is visszatükrözi.  A Gourmet Excelent evőeszköz készlettel minden étkezésbe egy kis luxust csempészhet. A precíz kialakítás egyértelmű válik már első látásra, illetve tapintásra.. A klasszikus forma tökéletesen illeszkedik a kézbe. A G21 evőeszközökkel való étkezés nem csak rutin, hanem igazi öröm.




Minden, ami kell! Egy csomagolásban!

A G21 Gourmet Excelent evőeszköz készlet csomagolásában mindent megtalál, amire szüksége lehet. Az alapvető trión kívül – kés, villa, kanál – a csomagolás tartalmaz teáskanalat, kávéskanalat, latte kanalat és desszertvillát is. És mindezt hatszor! Ez a 42 darab evőeszköz tökéletessé teszi az ünnepi terítéket. A szettet luxus ajádnékdobozba csomagoltuk, így ajándékként is tökéletes választás.

Meghosszabbított garancia 2+2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A + 2 év garanciális időszakért kérjük regisztráljon a  http://g21-warranty.com oldalon. Használja ki ezt a lehetőséget és regisztráljon egyből vásárlás után.


Paraméterek:
Anyag: roszdamentes acél
Darab szám: 42
Szín: ezüst

Csomagolás tartalma:
6x étkező villa
6x étkező kés
6x evőkanál
6x teáskanál
6x kávés kanál
6x desszertvilla
6x latte kanál


Paraméterek

Paraméterek

Darabszám a csomagban
42
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Obsah balení
6x jídelní vidlička, 6x jídelní nůž, 6x polévková lžíce, 6x čajová lžička, 6x lžička na presso, 6x dezertní vidlička, 6x lžička na latte
Anyag
Rozsdamentes acél
Besorolás
Evőeszköz

Hasonló termékek