0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 grillező kőlap a BBQ grillekhez

Ingyenes szállítás

 
Büszke tulajdonosa a G21 BBQ grillnek? Szerezze be a G21 grillező kőlapot. Higgye el, hogy ilyen szaftos steak-et még nem evett. A kövön történő grillezésnek sok előnye van. A minőségét főleg a hús, sajt, hal és zöldség grillezése közben veszi észre.
 
Gyártó
G21
Kód 
6390323
Cikkszám 
G21-STRB2
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
26 890 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
21 173 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 800 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 hónap
Egyéb garancia 
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6390323 Cikkszám  G21-STRB2 EAN 8595627411480
A termék leírása 

A termék leírása 

Az grillező kőlapon történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa a G21 BBQ grillnek? Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, sajtot, pisztrángot, tojást, virslit, padlizsánt, paprikát, vagy más nyári finomságot grillez? Ebben az esetben szerezze be a G21 grillező kőlapot. Higgye el, ilyen ínycsiklandó steaket még nem evett.

Miért pont kő?

A kövön történő grillezésnek sok előnye van. A minőségét elsősorban a húsok, sajtok, halak és zöldségek grillezése során veszi majd észre.

Zöldségek finoman és egészégesen

Szivesen enne grillezett zöldségkeveréket? A zöldséget grillezheti a rácson, ha nagy darabokban hagyja, nehogy beleessen a tűzbe. Ráadásul az így grillezett zöldséget könnyen elégetheti és a végén száraz ostyákat fog tálalni a vendégeinek, szaftos és egészséges finomságok helyett. Szuper megoldás a grillező kőlap. Grillezzen nagy, vagy kis darabokra vágott zöldségkeveréket. Biztos lehet abban, hogy a szaftos grillezett zöldségkeveréket még sokáig fogják emlegetni a barátai.

Mit szól egy finom hússzelethez?

A rácson grillezett steaket is érdemes megemlíteni, de az elkészítése közben a szaftja kicsöpög és a hús szárazabb marad. Ez nem történhet meg a grillező kőlapon történő grillezés közben! A kövön grillezett steakek szaftosak maradnak. Ezzel a felületén aranyszínű, sült kérget kap, és a hús belül puha és szaftos lesz.

Be van már pácolva a hús és fel van szeletelve a hús? Akkor készítse el a grillt, melegítse fel az öntöttvas lemezt, hűtse le az italokat, hívja meg a barátait és élvezze a kellemes estét a szabad ég alatt.

Műszaki adatok

  • Márka: G21
  • Besorolás: grillező kőlap
  • Méretek keret nélkül (Sz x Ma x Mé): 43 x 3,5 x 20,5 cm
  • Mérete kerettel (Sz x Ma x Mé): 43,5 x 6,5 x 22 cm

Paraméterek

Paraméterek

Méretek sz x ma x mé (cm)
43,5 x 6,5 x 22
Anyag
Besorolás
Kerti grillek

Kiegészítők