0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 kerítésléc Light Wood 100 cm, WPC

 
A 100 x 9,2 x 1 cm méretű G21 kerítésléc Light Wood színben alkalmas arra, hogy komplett kerítést készítsen háza vagy kertje körül.
 
Gyártó
G21
Kód 
6391016
Cikkszám 
PLG21LW1
A termék leírása 

A termék leírása 

Használjon kiváló minőségű és tartós WPC lapokat terasza vagy kertje körüli kerítés építéséhez. A WPC kerítés hosszú élettartamú és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Ellenáll a napfénynek és az esőnek vagy a fagynak, színei tartósak, és a WPC kerítést egyáltalán nem kell karbantartania.

Megjegyzés: Megrendeléskor kérjük, a megjegyzésben adja meg, hogy a leceket egyenesre vagy hegyesre szeretné levágatni.

Fő előnyök

  • karbantartásmentes, tartós és színtartó
  • 3D-s fa dekoráció
  • alacsony költség, egyszerű telepítés

A G21 Light Wood színű kerítésléc alkalmas arra, hogy teljes kerítést hozzon létre háza vagy ingatlana körül. A WPC anyagból készült G21 kerítés megfelel a magas minőségi követelményeknek, miközben kedvezőbb árú, mint más típusú anyagok.

Stílusos megjelenés

A léc egyik oldalán lévő fa 3D-s díszítésének köszönhetően a háza vagy ingatlana körüli kerítés természetes megjelenést kap, és stílusosan teszi teljessé az egészet.

Nincs karbantartás, nincs gond

Időtlensége miatt a G21 kerítés rendkívül kívánatos választás házkerítésnek. Nagyfokú variálhatóságot kínál, így érdekes kerítéskivitelek széles skáláját hozhatja létre. A kerítés nagyon könnyen összeszerelhető, elegáns megjelenésű és hosszú élettartamú.

kerítésléc

Megjegyzés: A kép csak illusztráció. A kerítés kialakítása Öntől függ.

A WPC anyag előnyei

A WPC (Wood plastic components, fa műanyag komponensek) 60% faanyagszálak és 40% műanyag keveréke. A nyomás és a hőmérséklet (extrudálás) segítségével egy tartós és karbantartásmentes anyag jön létre, amely minden szempontból praktikus és rendkívül hasznos.

Ennek az anyagnak a tulajdonságai elérik az exotikus fából készült deszkák tulajdonságait, ugyanakkor lényegesen kedvezőbb árúak. A G21 kerítésdeszkákból készült kerítés tehát kívülről úgy néz ki, mint a fa, de a fa anyagokkal ellentétben nem igényel további karbantartást vagy festést. A hagyományos műanyaghoz képest nagy színtartóssággal rendelkeznek, és jobban ellenállnak a hőmérséklet-ingadozásoknak.

Tulajdonságainak köszönhetően a WPC anyag alkalmas az összes szokásos kültéri hatásnak, például nedvességnek, napfénynek, esőnek, szélnek, fagynak stb. kitett helyen történő felhasználásra.

A G21 WPC kerítések számos vitathatatlan előnnyel rendelkeznek a más anyagból készült kerítésekkel szemben:

  • Karbantartásmentes - az anyagot nem kell karbantartani vagy különböző bevonatokkal kezelni, egyszerűen vízzel tisztítható.
  • Tartósság - a WPC anyag végig festett, így idővel nem következik be színváltozás. A fából készült anyagokkal ellentétben nincsenek különböző vizuális hibái, mint például csomók stb.
  • Költségmegtakarítás - A teljes kerítés beszerzési költségének és hosszú élettartamának költséghatékonysága.
  • Változatos felhasználhatóság - A kerítéspanelek különböző kivitelben kaphatók, a panelek végein különböző ferdékkel rendelkeznek, így a paneleket különböző módon kombinálhatja, hogy eredeti kerítést hozzon létre háza vagy kertje körül. kerítésoszlop

Megjegyzés: A kerítésdeszkákon kívül szüksége lesz egy G21 kerítésgerendára is, amely vörös fa és sötét fa színben kapható. A Red Wood gerendát a Red Wood és a Light Wood, a Dark Wood gerendát pedig a Dark Wood és a Grey Wood kerítéshez ajánljuk.

Műszaki adatok

  • Márka: G21
  • Típus: Kerítésléc
  • Rendeltetés: kerítésléc
  • Szín: Light Wood
  • Anyag: WPC
  • Kerítésléc méretei (hossz x szélesség x magasság): 100 x 9,2 x 1 cm.

Csomag tartalma

  1. 1x kerítésléc

Paraméterek

Paraméterek

Anyag
WPC
Méretek (cm)
100x9,2x1
Szín
Light Wood
Besorolás
WPC kerítésléc

Kiegészítők 

Hasonló termékek