0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 kültéri padlóburkolat 2,5 x 14 x 400 cm, Dió szín, WPC anyag

 
A G21 padlóburkolat Dió színben WPC anyagból 2,5 x 14 x 400 cm méretekkel a G21 padlóburkolat rendszer része. Nem csak magas minőségi elvárásoknak felel meg, de árban is kedvező.
 
Gyártó
G21
Kód 
63909921
Cikkszám 
TPR140S25TL4Morech
A termék leírása 

A termék leírása 

A G21 kültéri burkolólap Dió színben WPC anyagból egy G21 komplex padlórendszer része. Praktikus megoldás a kültéri padlóburkolásra. Nem csak magas minőségi elvárásoknak felel meg, de árban is kedvező.

Mi az a WPC anyag?

A WPC anyag (wood plastic components) 60 %-ban farost és 40 %-ban műanyagból készült kompozit. Nyomás és hő hatásával (extrudálás) keletkezik az ellenálló és karbantartásmentes anyag, amely praktikus és nagyon hasznos minden szempontból.

Egy nő a WPC terasz padlóburkolaton ülve medence mellett

Padlóburkolat fa mintával, amely örökre kitart

Ezen anyag tulajdonságai elérik az egzotikus fából készült deszkák minőségét és ugyanakkor jelentősen megfizethetőbbek. A padlók és teraszok a G21 rendszer felhasználásával úgy néznek ki, mintha fából lennének, de a fa deszkákkal ellentétben nem szükséges a karbantartásuk vagy festésük. A klasszikus műanyaggal szemben pedig magas a színtartósságuk és ellenállóbbak a hőmérséklet ingadozásának.

És a fő előnyei?

Karbantartás mentes - Az anyagot nem szükséges fenntartani vagy különféle bevonatokkal kezelni és vízzel egyszerűen tisztítható.

Állandó - A WPC anyag teljes egészében van lefestve, így nem változik a színe az idő elteltével. A fa anyagokkal ellentétben nincsenek vizuális hibái, mint például csomók, stb.

Költséghatékony - Egy komplett terasz vagy más felület lefedése kedvező áron, 20 éves élettartam.

Biztonságos és csúszásgátló felület - A fa teraszokkal ellentétben a WPC padlóburkolaton nyugodtan mezítláb is járkálhat, nem kerül szálka a lábába. Csúszásgátló réteggel vannak ellátva, ezért medencéknél és esőben is használhatóak.

A WPC padlóburkolat végtelen medence körül a háznál

Sokoldalú felhasználás

A WPC anyag a tulajdonságainak köszönhetően használható olyan helyeken, ahol mindennapi környezeti hatásoknak van kitéve, mint pl. a pára, napsütés, eső, szél, fagy, stb. Felhasználható kültéri teraszokon, medence körüli felületeken, erkélyen, stb.

Mire lesz még szüksége?

1) Kültéri padlóburkolat tartó - a padlóburkolat alá keresztben kell helyezni egymástól 35 cm távolságban. Ajánlott mennyiség: 3 m tartó 1 m2 padlóburkolatra.

2) Padlóburkolat rögzítő a tartóhoz - minden pontban használandó, ahol a tartó és a padlóburkolat keresztezi egymást. Távtartóként is szolgál dilatációs rés kialakítására a deszkák között. Ajánlott mennyiség: 22 db 1 m2 padlóburkolatra.

3) Padlóburkolat tartó rögzítő alapzathoz - a rögzítő a tartón 40 cm-enként használandó. Ajánlott mennyiség: 8 db 1 m2 padlóburkolatra.

4) Elzáró - a padlóburkolat kiálló élei elrejtésére használandó. A mennyisége egyéni a felület alakja és a kiálló élek mérete szerint.

Túlméretes szállítás

A G21 padlóburkolat túlméretes szállítással lesz kiszállítva a kívánt szállítási címre. A szállítás a szállítási cím és a központi raktárunk közötti távolság és a szállított padlóburkolat mennyisége szerint lesz kiszámolva.

Termékleírás

  • Anyag: WPC
  • Hosszúság: 400 cm
  • Színváltozat: Dió

Paraméterek

Paraméterek

Hossz (m)
4 m
Anyag
WPC
Méretek (cm)
2,5x14x400
Szín
Dió
Besorolás
WPC teraszburkolat
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
podlahy manual-wpc.pdf

Kiegészítők