0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Mexico BBQ Premium line gázgrill, 7 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő - 2. osztály

4 év garancia

Kicsomagolt

 
G21 Mexico BBQ rozsdamentes acél gázgrill csirkére, steak-re, csülökre vagy gyrosra, motoros nyárstű. Kerti grill öntöttvas rostéllyal, hőmérővel és oldalsó égőfejjel, összesen 7 égőfejjel, Flame Tamer rendszer. Oldalsó polcok, gázszabályozás. Ezüst szín.
 
Gyártó
G21
Kód 
63903064
Cikkszám 
GAH-6ED
A termék leírása 

A termék leírása 

Ez egy másodosztályú termék, ezért kedvezményt biztosítunk rá. A termék ezen kívül hiánytalan, teljesen működőképes, teljeskörű garanciával.

A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill Flame Tamer rednszerrel, 6 fő égőfejjel és egy oldalsó égőfejjel elektromos gyújtással és gázszabályozással van ellátva.

Manapság nagyon népszerű a grillezés és a grillező kerti partik szervezése kerti grillekkel. A klasszikus faszenes grillezésen kívül nagyon népszerű éppen a gázgrillen történő grillezés. A gázgrillen történő grillezés modern és főleg praktikus megoldás, amely nem veszíti el a grillezés szépségét.

A kerti gázgrillek használata egyszerű és az ételeket bárki elkészítheti rajta. Elég csatlakoztatni a gázpalackot és grill azonnal készen áll a használatra. Biztosan mindenki értékelni fogja, hogy a gázgrill használata után nem kell eltakarítani a hamut és a faszén egyéb maradékjait.

A G21 Mexico BBQ Peremium Line gázgrillek mozgathatóak, mivel két nagy és kisebb kerékkel vannak ellátva. A nagyon praktikus beépített hőmérővel rendelkezik a grillezés optimális hőmérséklete ellenőrzésére. A hőmérő a fedélben van elhelyezve.

A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill praktikus hőmérője

A kerti rozsdamentes acél gázgrill lehajtható fedéllel van ellátva a grillező felület fellett és oldalsó polcokkal mindkét oldalon. A bal oldalsó polc alatt egy edény rejlik, ahova elhelyezheti például a grillezésre elkészített húst. A jobb oldalsó polc alatt van elhelyezve az oldalsó égőfej. Önöttvas lemezzel és öntöttvas rostéllyal is rendelkezik. A grill minőségi rozsdamentes acélból készül.

Flame Tamer rendszer

Közvetlenül az égőfejek felett egy fém profil van elhelyezve, ami megakadályozza, hogy a zsír lecsepegjen a lángok közé és meggyulladjon. Ugyanakkor megakadályozza a rács közvetlen felmelegedését az égőfej felett, nem melegedik túl a rács egyik része, de az egész rács egyenletesen melegszik. A húsból lecsepegő zsír lefolyik a grill falain a grill alsó részében elhelyezett edénybe, ami meghosszabbítja az égőfejek élettartamát.

Nyárstű

A kerti grillhez egy nyomáscsökkentőt és rozsdamentes acél motors nyárstűt kap tőlünk ajándékba. A motoros nyárstű rozsdamentes acélból készül és mindkét oldalán négy forgó nyárs van elhelyezve, amelyeknek köszönhetően szükség szerint állíthatja őket.

A nyárstű egyik oldala műanyag tartóval van ellátva, amelyen egy praktikus, rögzítésre való nyílás van. A másik oldalán a műanyag tokban lévő motor található, amelyen a bekapcsoláshoz/kikapcsoláshoz való gomb van elhelyezve. A 230 V feszültségű motrot a 125 cm hosszú kábel segítségével csatlakoztathatja az áramhoz. A motoros nyárstű gyorsasága kb. 2 fordulat/perc, hogy a készített étel ne égjen le, de egyenletesen süljön.

Motor a műanyag tokban és nyárstű a G21 Mexico BBQ Premium Line grillen

Meghosszabbított 2 + 2 év garancia

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A standard 2 év garanciaidőszakhoz 2 év meghosszabbított garanciát kap a http://g21-warranty.com weboldalon való regisztrációval. Használja ki ezt a lehetőséget és vásárlás után regisztráljon. A meghosszabbított 2 + 2 év megéri!

Termékleírás

  • Márka: G21
  • Típus: Mexico BBQ Premium line
  • Besorolás: gázgrill
  • Fő égőfej: 6 x
  • Oldalsó égőfej: 1 x
  • Teljesítmény: 22,05 kW/óra
  • Anyag: rozsdamentes acél

Méretek

  • Grillező felület: 94,5 x 44 cm
  • Grill méretei (Sz x Ma x Mé): 165 x 115 x 55 cm
  • Csomag méreti: 105 x 62 x 63 cm
  • Súly: 60 kg
  • Csomag súlya: 64 kg

Csomag tartalma

  1. Kerti gázgrill
  2. Nyomascsökkentő
  3. Rozsdamentes acél motoros nyárstű

Paraméterek

Paraméterek

Súly (kg)
44
Grillező felület (cm2)
4 158
Rács
Öntöttvas
Égőfejek
7
Piezoelektromos begyújtás
Igen
Hőmérő
Igen
Mozgatható
Igen
Méretek sz x ma x mé (cm)
165 x 115 x 55
Anyag
Rozsdamentes acél
Besorolás
Kerti grillek
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
mexico