0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 önöntöző kaspó Linea ratan big 76 cm

Ingyenes szállítás

 
A G21 önöntöző virágcserép rattan felülettel a Linea ratan big termékcsaládból 76cm magas. A modern, szögletes, mocha színű kaspó praktikus segéd lesz a növények termesztésében. Időt takarít majd meg, amelyek a mindennapi öntözéssel töltene.
 
Gyártó
G21
Kód 
6392463
Cikkszám 
GA-TB05MO
A termék leírása 

A termék leírása 

A G21 önöntöző virágcserép, rattan felülettel, a Linea ratan big termékcsaládból, mocha színben, modern dizájnnal rendelkezik és stílusos kiegészítője lesz a háztartásának, kertjének vagy teraszának.

Megvásárlásával praktikus segédet szerez a növények termesztéséhez, aminek köszönhetően időt takarít meg, amelyet az öntözésükkel töltene. Végre elmehet kirándulni anélkül, hogy meg kelljen kérni az ismerősét, hogy járjon virágokat öntözni. A G21 virágcserép önöntöző rendszerének köszönhetően tökéletesen gondoskodva lesz róluk.

A virágcserép magas minőségű műanyagból készül, amely ellenáll az ütéseknek és az időjárási hatásoknak, mint például az eső, fagy vagy a napsugárzás. Használható kültérben és beltérben egyaránt.

A G21 virágcserépnek, a Linea ratan big termékcsaládból, nincs szüksége alátétra. A növényt egyenesen a cserépbe lehet helyezni és az önöntöző funkciónak köszönhetően ugyanúgy veszi fel a vizet, mint a természetben a gyökereivel. Amikor a növény megfelelően nedves, a víz elfolyik a gyökerektől, így nem lehet túlöntözni és a gyökerei nem rohadnak el.

A G21 önöntöző virágcserepek nem csak a kertben és a háztartásban használhatóak, de irodákban is, szállodákban, wellness klubbokban, bevásárló központokban, stb.
G21 önöntöző virágcserép

Tulajdonságok:


Felső szélesség: 39 cm
Alsó szélesség: 30,5 cm
Magasság: 76 cm
Szín: mocha


Paraméterek

Paraméterek

Szín
Barna
Magasság (cm)
76
Sorozat
Linea
Alsó szélesség (cm)
30.5
Típus
Önöntöző virágcserepek
Nyílás szélessége (cm)
39