0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 öntöttvas lemez a Florida BBQ grillhez

Ingyenes szállítás

 
G21 öntöttvas lemez a Florida BBQ grillhez
G21 öntöttvas lemez a G21 Florida BBQ grillhez. Grilllező lap minőségi öntöttvasból, ellenáll a magas hőmérsékletnek és a karcolódásnak. A felület fele sima, a másik recés.
 
Gyártó
G21
Kód 
6390356
Cikkszám 
G21-PL1FLR
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
25 190 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
19 835 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 500 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Elérhetőség 
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 hónap
Egyéb garancia 
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6390356 Cikkszám  G21-PL1FLR EAN 8595627419899
A termék leírása 

A termék leírása 

Az öntöttvason történő grillezés új dimenziókat nyit a tökéletes íz világában. Büszke tulajdonosa a G21 Florida BBQ gázgrillnek? Összefut a nyála amikor arra gondol, hogy steaket, sajtot, pisztrángot, tojást, virslit, padlizsánt, paprikát, vagy más nyári finomságot grillez? Ebben az esetben szerezze be a G21 öntöttvas lemezt. Higgye el, ilyen ínycsiklandó steaket még nem evett.

Miért pont öntöttvas?

A öntöttvas az egyik legellenállóbb anyagok közé tartozik, melyeket grillezéskor használnak. Ellenál a magas hőmérsékletnek és a karcolásoknak is. A lemez mindkét felén más felületet találunk. Egyik fele sima, melyet leginkább a szeletelt zöldségek, tojások és sajtok grillezésekor használhatunk. Másik fele recés, mely tökéletes alapot biztosít a steakek, nagyobb zöldségek és halak grillezéséhez.

Zöldségek finoman és egészégesen

Szivesen enne grillezett zöldségkeveréket? A zöldséget grillezheti a rácson, ha nagy darabokban hagyja, nehogy beleessen a tűzbe. Ráadásul az így grillezett zöldséget könnyen elégetheti és a végén száraz ostyákat fog tálalni a vendégeinek, szaftos és egészséges finomságok helyett. Szuper megoldás ez az öntöttvas grillező lemez. Így kedvenc zöldségeit grillezheti kis, vagy akár nagy darabokban is. Menjen biztosra, hogy az Ön által grillezett szaftos zöldségekkeveréket a barátai még sokáig emlegetni fogják.

Mit szól egy finom hússzelethez?

A rácson grillezett steaket is érdemes megemlíteni, de az elkészítése közben a szaftja kicsöpög és a hús szárazabb marad. Ez nem történhet meg a grillező lemezen történő grillezés közben! A grillező lapon grillezett steakek szaftosak maradnak. Ezzel a felületén aranyszínű, sült kérget kap, és a hús belül puha és szaftos lesz.

Be van már pácolva a hús és fel van szeletelve a hús? Akkor készítse el a grillt, melegítse fel az öntöttvas lemezt, hűtse le az italokat, hívja meg a barátait és élvezze a kellemes estét a szabad ég alatt.

Műszaki adatok

  • Anyag: öntöttvas
  • Magasság: 1,5 cm
  • Méretek: 39,5 x 48,5 cm

 


Paraméterek

Paraméterek

Méretek sz x ma x mé (cm)
39,5 x 1 x 48,5
Pre gril:
Florida
Anyag
Öntöttvas
Besorolás
Kerti grillek

Kiegészítők