0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 Palmyra WPC burkolócsempe, EBEN 2,3 x 30 x 30 cm

 
A G21 Palmyra WPC burkolócsempék ében színben a komplex G21 padlórendszer részei és alkalmasak kültéri padlóburkolásra. Rendkívül egyszerű és gyors az össze- és szétszerelésük. A Samoa burkolócsempe mérete 2,3 x 30 x 30 cm.
 
Gyártó
G21
Kód 
63910035
Cikkszám 
WDLP107
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
2 180 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
1 717 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
60 hónap
Egyéb garancia 
60 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 63910035 Cikkszám  WDLP107 EAN 8595627418625
A termék leírása 

A termék leírása 

WPC Palmyra  kültéri csempelapok a G21 a komplex padló rendszer részét képezik. Rendkívül praktikus kültéri padlóburkolat. Nemcsak a magas minőségi követelményeknek felel meg, de az ára is rendkívül kedvező.

A G21 csempéket  nagyon egyszerűen és gyorsan össze- és szétszerelheti. Egyszerűen csak csatlakoztassa a szomszédos csempe műanyag tartószerkezetéhez.  Szélük maradjon szabadon majd ezután helyezze be a csatlakoztató listára.
Minősége megegyezik az egzotikus fából készült burkolólapokéval, azonban  jóval olcsóbb. A G21 WPC padlóburkolattal fedett padlók és teraszok külsőleg teljesen úgy néznek ki, mintha fából lennének, ám ez az anyag a fával ellentétben nem igényel karbantartást, sem lakkozást, a színe nem fakul és ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak.

WPC anyag tulajdonságai miatt alkalmas kültéri teraszok, a medence körüli terület, és erkélyek lefedésére, illetve minden kültéri területre, ahol a padló ki van téve az időjárás szeszélyeinek (nedvesség, napsugárzás, szél, fagy).
 
A G21 kültéri csemperendszernek megszámlálhatalan előnye van a többi burkolatokkal szemben:

Nem igényel karbantartást: Az anyag nem igényel ápolást, elég tiszta vízzel tisztítani valamint nem igényel festést,  sem védőlakkot.

Időtálló: a WPC anyagból készült burkolólapok teljes egészükben vannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek "csomók".

Megtakarítás: roppant költséghatékony megoldás a terasz vagy a padló burkolásához.

Hosszú élettartam: megfelelő telepítés esetén több, mint 20 év. Ellentétben egzotikus fából készült burkolatokkal ez esetben nem áll fent az elhajlás vagy a szálkásodás veszélye. A WPC terasz ellenáll az időjárásnak és a fát pusztító kártevőknek. WPC burkolólapok ellenállnak a sós és klóros víznek, így telepíthetőek medencék mellé.
 
Biztonságos és csúszásmentes felület: ellentétben a fával burkolt teraszokkal, a WPC teraszon nyugodtan járhat mezítláb, nem állnak ki belőle szálkák. A felülete csúszásgátló réteggel bevont, így nyugodtan használható a medence közelében, vagy az esőben.

Paraméterek:

A csempe mérete (vastagság x szélesség x hossz): 23 x30x30cm
Szín: Eben

A csomagban 11 db csempe van, megvásárolható darabonként vagy csomagonként. Az ár egy csempére vonatkozik.

A WPC csemperendszer kiépítésére  G21 tartóhasábok is szükségesek, amelyeket szintén megtalál kínálatunkban. Az esetleges csempe különbségek elrejtésére szolgál, hogy azok egyenletesek legyenek, valamint biztonsági okokból is szükség van rá.


Paraméterek

Paraméterek

Anyag
WPC
Méretek (cm)
2,3x30x30
Szín
Eben
Besorolás
WPC burkolócsempe
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manual- WPC dlaždice WEB.pdf

Kiegészítők