0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 Palmyra WPC burkolócsempe indiai teak 2,3x30x30 cm

 
A G21 Palmyra indiai teak színű WPC burkolócsempe a G21 padlórendszer része és alkalmas kültéri padlóburkolat készítésére. Az összeállításuk és szétszedésük egyszerű és gyors. A Palmyra burkolócsempe méretei 2,3 x 30 x 30 cm.
 
Gyártó
G21
Kód 
6391004
Cikkszám 
WDLP1
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
2 180 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
1 717 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
60 hónap
Egyéb garancia 
60 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 6391004 Cikkszám  WDLP1 EAN 8595627402167
A termék leírása 

A termék leírása 

WPC Palmyra kültéri csempelapok a G21 a komplex padló rendszer részét képezik. Rendkívül praktikus kültéri padlóburkolat. Nemcsak a magas minőségi követelményeknek felel meg, de az ára is rendkívül kedvező.

A G21 csempéket
nagyon egyszerűen és gyorsan össze- és szétszerelheti. Egyszerűen csak csatlakoztassa a szomszédos csempe műanyag tartószerkezetéhez. Szélük maradjon szabadon majd ezután helyezze be a csatlakoztató listára.
spodek dlaždic
A WPC (wood plastic components)
rövidítés a termék összetételére, azaz farost 60% és műanyag 40%  keverékére utal. Nyomás és hő hatására, avgyis extrudálással ellenálló és karbantartást nem igénylő anyag keletkezik, amely rendkívül praktikus és sokféleképpen felhasználható.

Minősége megegyezik az egzotikus fából készült burkolólapokéval, azonban jóval olcsóbb. A G21 WPC padlóburkolattal fedett padlók és teraszok külsőleg teljesen úgy néznek ki, mintha fából lennének, ám ez az anyag a fával ellentétben nem igényel karbantartást, sem lakkozást, a színe nem fakul és ellenáll a hőmérsékletingadozásoknak.

WPC anyag tulajdonságai miatt alkalmas kültéri teraszok, a medence körüli terület, és erkélyek lefedésére, illetve minden kültéri területre, ahol a padló ki van téve az időjárás szeszélyeinek (nedvesség, napsugárzás, szél, fagy).

Paraméterek:

A csempe mérete (vastagság x szélesség x hossz): 23 x30x30cm
Szín: indicky teak

A csomagban 11 db csempe van, megvásárolható darabonként vagy csomagonként. Az ár egy csempére vonatkozik.

A WPC csemperendszer kiépítésére  G21 tartóhasábok is szükségesek, amelyeket szintén megtalál kínálatunkban. Az esetleges csempe különbségek elrejtésére szolgál, hogy azok egyenletesek legyenek, valamint biztonsági okokból is szükség van rá.
zakončovací lišta
A G21 kültéri csemperendszernek megszámlálhatalan előnye van a többi burkolatokkal szemben:


Nem igényel karbantartást:
Az anyag nem igényel ápolást, elég tiszta vízzel tisztítani valamint nem igényel festést sem védőlakkot.

Időtálló:
a WPC anyagból készült burkolülapok teljes egészükben vannak színezve, így a szín nem kopik és nincsenek látható hibák, a felületén nincsenek "csomók".

Megtakarítás: roppant költséghatékony megoldás a terasz vagy a padló burkolásához.

Hosszú élettartam:
megfelelő telepítés esetén több, mint 20 év. Ellentétben egzotikus fából készült burkolatokkal ez esetben nem áll fent az elhajlás vagy a szálkásodás veszélye. A WPC terasz ellenáll az időjárásnak és a fát pusztító kártevőknek. WPC burkolólapok ellenállnak a sós és klóros víznek, így telepíthetőek medencék mellé.
 
Biztonságos és csúszásmentes felület:
ellentétben a fával burkolt teraszokkal, a WPC teraszon nyugodtan járhat mezítláb, nem állnak ki belőle szálkák. A felülete csúszásgátló réteggel bevont, így nyugodtan használható a medence közelében, vagy az esőben. Vegyen részt nyereményjátékunkban egy utazásért! Regisztráljon egy megvásárolt G21 terméket és nyerjen!
Paraméterek

Paraméterek

Anyag
WPC
Méretek (cm)
2,3x30x30
Szín
Inidiai teak
Besorolás
WPC burkolócsempe
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manual- WPC dlaždice WEB.pdf

Kiegészítők