0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Paradiso Cube gyümölcsaszaló, white - kiállított darab

Kicsomagolt

 
Állítsa be az időt és a hőmérsékletet, mással nem kell foglalkoznia. A G21 Paradiso Cube gyümölcsaszaló a 350 W teljesítményével a legjobbak közé tartozik a kategóriájában, a méreteinek köszönhetően nem fogja Önt akadályozni a legkisebb konyhában sem.
 
Gyártó
G21
Kód 
60081226
Cikkszám 
GA350-6
A termék leírása 

A termék leírása 

Ez a termék ki volt állítva az üzletünkben. Az aszaló teljesen működőképes, enyhén meg van karcolva.

Kicsi, kompakt, ügyesen kialakított és felhasználóbarát. Digitális hőmérséklet szabályozóval, időjelzővel és egy gombos vezérléssel. És egy névvel, ami nem véletlenül jött létre. Ismerkedjen meg a G21 Paradiso Cube gyümölcsaszalóval és készüljön fel az új paradicsomra a konyhájában.



Testével kicsi, képességeivel nagy

A 34 x 34 cm méreteivel, és 21 cm magasságával a piacon a kisebbek közé tartozik. A 350 W teljesítményével az egyik legjobb a kategóriájában. Könnyen elhelyezheti kicsi konyhapultra is, vagy egy polcra a nyaralóban. Így azonnal aszalhat, amint visszatér az erdőből egy kosár gombával, vagy a kertből a frissen szedett gyümölccsel.



Az aszalásnak számos előnye van

Friss és illatos gyümölcs télen is. Szárított zöldségcsipsz nassoláshoz és energiaforrásként is. Az aszalással nem veszik el egy vitamin sem. A szárított finomságok soha nem égnek oda. A RAW étrend egészséges és változatos, az aszalással ezeket a pozitívumokat megszorozza.



Felügyelet és aggodalom nélkül


Megtölteni, beállítani, bekapcsolni, kész. Igen, az aszalás ilyen könnyű vele. Az beállítható automatikus kikapcsolással rendelkező időzítőnek köszönhetően nem kell felügyelni. És mivel tudjuk, hogy a szépség az egyszerűségben rejlik, a vezérlését egy gombra állítottuk be.

Gyümölcs, zöldség, hús és gyógynövények

Az alacsony energiafogyasztásnak és a kedvező árnak köszönhetően a G21 Paradiso Cube-al az aszalás igazán megéri. Nem fogják Önt korlátozni a működési költségek. Készítsen az illatos gyógynövényekből vagy gombából tartalékot télre, banános vagy őszibarack csipszet az esti összejövetelre a barátokkal, vagy természetes vitaminok a gyerekeknek az iskolába.



Energia és fehérje a kirándulásra

Jerky! A szárított hússzeletekkel tökéletesen jóllakik a kiránduláson. Nem kell aggódnia, hogy elromlik a forró nyári nap alatt. Szárítás előtt pácolja be a húst, és tegye változatossá az étrendjét, nem csak a kirándulás alatt. Figyelem, ez a finomság függőséget okoz. Minél hamarabb rendeli meg a G21 Paradiso Cube gyümölcsaszalót, annál hamarabb élvezheti.





Műszaki adatok:

Állítható magasságú lemezek száma: 6
Aszaló felület: 6144 cm2
Méretek: 343 x 343 x 210 mm
Digitális időzítő
Hőbiztosíték
Anyag: BPA-mentes műanyag
Teljesítmény: 350 W
Hőmérséklet beállítása: 40 °C - 70 °C
Feszültség: 220 - 240 V

Paraméterek

Paraméterek

Szín
Fehér
Automatikus kikapcsolás
Igen
Méretek (cm)
34,3x34,3x21
Alak
Szögletes
Időzítő
Digitális
Besorolás
Aszalók
Tálcák száma
6
Hőmérséklet szabályozás
40-70 °C
Tálcák mérete
32 x 32 cm
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
brozura RAW_g21-web.pdf
Használati útmutató
Manual-Susicka-Paradiso-Cube-Web.pdf