0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 vágódeszka, bükk, 350 x 250 x 25 mm

 
A téglalap alakú masszív vágódeszka, 35 x 25 cm méretekkel, bükkfából készül és kiváló húsok, zöldséges és egyéb alapanyagok vágására és szeletelésére. Csehországban gyártott.
 
Gyártó
G21
Kód 
635432
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
9 140 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
7 197 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 635432 Cikkszám   EAN 8595627421533
A termék leírása 

A termék leírása 

Minden jó séf igazolja, hogy egy minőségi tálalódeszka nélkül nem boldogul. Annak ellenére, hogy léteznek műanyag, üveg vagy kerámia tálalódeszkák, a legjobb deszkára való anyag a fa.

Fa deszka - a legjobb választás a szeletelésre, vágásra, aprításra és a klopfolásra

A már említett üveg vagy műanyag vágó- és tálalódeszkákat könnyebb karbantartani, de a fa deszka mégis jobb szeletelésre és vágásra. A hús darabolásra, és a zöldségek és kemény alapanyagok szeletelése a fa deszkán kíméletesebb a késekhez, a fa nem tompítja az élüket. A deszka praktikusabb húsok klopfolására is.

Felaprított hagyma a G21 vágódeszkán és egyéb alapanyagok.

A G21 deszkán stílusosan is tálalhat ételeket egyenesen a serpenyőből, fazékból vagy a grillről. A G21 tálalódeszka alkalmas kirántott húsok, füstölt bordák vagy grillezett steakek tálalására. Ha a G21 tálalódeszkán a különlegességeket kiegészíti uborkával és kecskeszarv paprikával, örömet szerez a szemnek és a hasnak is.

A bükkfából készült deszka masszív és megbízható

A fa deszkák különféle fafélékből készülhetnek, mi a G21 deszka gyártásánál a bükkfát választottuk a különösen jó tulajdonságai miatt. A tölgyfával ellentétben a bükkfa nem hagy keserű utóízt az ételeken, nem szennyeződik és nem szineződik el olyan könnyen , mint a kőris vagy a hársfa. A bükk vágódeszka semleges ízű, kemény és tartós, és megfelelően tömör.

Befűszerezet steakek csonttal a G21 vágódeszkán.

Hogyan törődjünk a fa vágódeszkával

Hosszú élettartamuk megőrzése érdekében nem ajánlatos mosogatógépbe tenni és erős tisztítószereket használni. Megfelelő gondozással hosszan megőrzi tökéletes állapotát vegyszerek használata nélkül is. Mindössze annyit kell tennie, hogy minden használat után leöblíti tiszta vízzel és hagyja megszáradni, a vágódeszkát citromlével vagy ecettel is megtisztíthatja. A vágódeszkát ajánlatos időnként növényi vagy ásványi olajjal bekenni, hogy a fa ne száradjon ki.

TIPP: Mielőtt véres húst szeletelne, a vágódeszkát áztassa be vízbe. A vér és a szaft nem szívodik be a fába olyan könnyen.

Fő előnyök

  • Minőségi fa tálalódeszka
  • Semleges ízű bükkfa
  • Természetes anyag, amely kíméletes a kések éleihez
  • Csehországban készült

Műszaki adatok

  • Anyag: bükkfa
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 350 x 250 x 25 mm
  • Súly: 1,6 kg

Paraméterek

Paraméterek

Súly (kg)
1,6
Méretek sz x ma x mé (cm)
35 x 2,5 x 25
Anyag
Fa szín

Hasonló termékek