0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

G21 Vortex Vákuumfej

Ingyenes szállítás

 
Vákuovací  nástavec G21 Vortex je revolučnou novinkou, s ktorej pomocou pripravíte dokonale hladké smoothie, krémové polievky, príkrmy pre deti, maslá a iné mixované pokrmy bez nežiaducich vzduchových bublín. Doprajte si to najlepšie na trhu s mixovaním.
 
Gyártó
G21
Kód 
60081485
Cikkszám 
G21VTX1
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
8 430 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
6 638 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 Měsíce
Rendelés 
other
Azonosító szám 60081485 Cikkszám  G21VTX1 EAN 8595627418632
A termék leírása 

A termék leírása 

Rajongója a smoothieknak, krémleveseknek, vagy más turmixolt finomságoknak? Konyhájának állandó tagja a G21 Perfect smoothie Vitality, Excellent, vagy a Perfection modell? Akkor feltétlenül ki kell próbálnia a vákuumos turmixolást. Mi már kipróbáltuk, és imádjuk!

A G21 Vortex vákuumfej forradalmi újdonság, melynek segítségével tökéletesen sima smoothiet, krémleves, bébiételeket és más finomságot készíthet. Az elkészült turmixokban ezentúl nem talál nemkívánatos légbuborékokat, melyek szétválasztják az élelmiszerek összetevőit. Készítse el a tökéletesen bársonyos italt az ízlésének megfelelően.
Miért turmixoljunk vákuumban?

A vákuumos turmixolás a legegészségesebb és legfinomabb turmixolási mód. Az alapanyagokba a vákkuumnak köszönhetően nem jut levegő, így tökéletesen összekeverődnek. Továbbá a vákkumban történő turmixolás után nem oxidálódik olyan gyorsan az élelmiszer, így kedvenc smoothie-ja még tovább firss marad. A Smoothieját nyugodtan elkészítheti órákkal előtte, nem kell attól tartania, hogy elveszti frisseségét, eredetí ízét, vagy színét,
Gyors és egyszerű!

Helyezze be a G21 tartályba a nyersanyagokat, helyezze a Vortex-et  a fedőbe és kapcsolja be. Azonnal kiszippantja a tartályból az összes levegőt, majd automatikusan kikapcsol. Ezután kezdje a turmixolást a szokásos módon. A turmixolás befejezése után nyissa ki a légzárat Vortex tetején és távolítsa el a készüléket a tartály fedeléről. Az eredmény tökéletesen sima keverék, nemkívánatos légbuborékok nélkül. Jó étvágyat!
Tulajdonságok:

Anyag: műanyag
Kompatibilitás: Blender G21 Perfect smoothie Vitality, G21 Perfection, G21 Excellent
Tápellátás: 4 x AA elem
Súly: 0,3 kg
Paraméterek

Paraméterek

Szín
Fekete
Súly (kg)
0,3
BPA free
Igen