Grillszerszámok G21- grillserpenyő, öntöttvas
Grillszerszámok G21- grillserpenyő, öntöttvas
Az Ön ára ÁFA-val
7 260 Ft ÁFA-val és
Az Ön ára ÁFA nélkül
5 717 Ft ÁFA nélkül
other
Azonosító szám6353982
Cikkszám G21PGL-25
EAN8595627425852
Paraméterek és specifikációk
Méretek sz x ma x mé (cm)
25,5 x 3,2 x 44
A termék leírása
Sokszorozza meg a tökéletes grillezés élményét – grillezzen öntöttvas edényeken. A Kiváló minőségű öntöttvasból készült grillserpenyő tökéletesen elosztja és tartja a hőt. Az öntöttvas grillserpenyő már ki van égetve és használatra kész, így nem kell megcsinálni az első égetést (más néven fűszerezést). Fedezze fel az öntöttvas grillezés varázsát, és élvezze annak minden előnyét.
Fő előnyei
Az öntöttvas serpenyőn való grillezés varázsa
Az ínyencek és az igazi grillmesterek nem tudnak betelni az öntöttvas grilledényekkel.. A nyers öntöttvason elkészített húsok és egyéb ételek egyedi ízűek és aromájúak.. A gondos elkészítéssel és minőségi alapanyagokkal kombinálva az öntöttvas serpenyőn grillezett ételek gazdagabb és összetettebb ízűek. Az öntöttvas edények ezért népszerűek a jó ételek szerelmesei körében világszerte.
Égetés vagy fűszerezés
A minőségi dolgok minőségi ellátást érdemelnek. A G21 serpenyőjét már égetve kapja meg, így azonnal használhatja. Az égetéssel a serpenyő felülete speciális tapadásmentes réteget kap, amely megvédi az öntöttvasat a rozsdásodástól, biztosítja az edény tapadásmentességét és növeli a készülő étel ízét.
A következő égetés az idő elteltével már csak Önön múlik. Semmi bonyolult, ne aggódjon. Kenjük be a serpenyőt növényi, lehetőleg repce- vagy mogyoróolajjal. A serpenyőben lévő olajat papírtörlővel kifényesítjük, majd főzőlapra, sütőbe vagy grillrácsra tesszük és legalább 1 órán át égetjük.
Fontos megjegyzés: A sütőben való sütés előtt csavarja le a fogantyút a serpenyőről, hogy elkerülje a sérüléseket.
A fűszerezés így kemény védőbevonatot hoz létre a serpenyőn. Amikor a zsírt hevítik, a fémhez és önmagához kötődik a polimerizációnak nevezett folyamat során, amikor a zsír műanyag formájúvá alakul. Ha elegendő mennyiséget alkalmazunk, kemény patina képződik, amely védi a fémet, és tapadásmentes tulajdonságokkal rendelkezik.
Minél gyakrabban használja a serpenyőt, annál jobb ízű lesz az étel
Az edény megfelelő gondozásának és tulajdonságainak javításának legegyszerűbb módja a használat. Amikor steaket grillezünk, zöldségeket párolunk, vagy esetleg pitét sütünk, rétegekben főtt zsírt és olajat teszünk a serpenyőbe. Ezeket folyamatosan égetik, és javítják a védőréteget. Használattal és megfelelő gondozással a serpenyő egyedi felületet kap.
Használat után mossa ki a serpenyőt forró vízzel, tisztítsa meg bambuszkefével, és törölje szárazra.
Műszaki adatok
A csomag tartalma