0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Kerti gyerekház

Kerti gyerekház

Szerezze be a gyermekeinek a legjobb szórakozást – vásároljon nekik kerti házat, ahol játszhatnak, vagy kellemes pillanatokat tölthetnek a barátaikkal. A gyerek kerti házakat válassza a méreteik, kialakításuk vagy az anyaguk szerint. Kínálatunkban fa kerti házakat és műanyag gyerek kerti házakat talál, amelyek illenek minden kertbe.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
3 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

A ház tágas dizájnja támogatja a játékot és a képzeletet. Minőségi anyagokból készül figyelemmel a legkisebbekre. A sok ablak és ajtó megkönnyíti a szülői felügyeletet. Dekoratív matricák a ház kidíszítésére. Könnyű összeállítás és karbantartás.

47 476 Ft 

ÁFA nélkül

60 295 Ft 

ÁFA-val

A ház tágas kialakítása ösztönzi a játszást és a fantáziát. Minőségi anyagokból készült, a legfiatalabb gyermekek számára. Az ablakok és ajtók megfelelő mennyisége segíti a szülőknek a gyermek felügyeletét. Könnyen összeszerelhető és karbantartható.

46 056 Ft 

ÁFA nélkül

58 491 Ft 

ÁFA-val

Minőségi anyagokból készült, figyelemmel a legkisebbekre. Az összecsukható házikó elbűvölő dizájnja támogatja a játékot és a képzeletet. Könnyű összeállítás 1 perc alatt, egyszerű karbantartás. Ellenállás és UV védelem-alkalmas kültéri és beltéri játékra.

27 872 Ft 

ÁFA nélkül

35 397 Ft 

ÁFA-val