0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 

Marimex FLORIDA medence 3,05 x 0,91 m RATAN tartozékok nélkül

kedvezmény

 
A Marimex Florida medence 3,05 m átmérővel, 0,91 m magassággal és egyedi rattan dizájnnal rendelkezik. Különleges ellenálló fólia, robusztus könnyen felállítható szerkezet, egyszerű karbantartás. Fürödjön egész évben a saját medencékében.
 
Gyártó
Marimex
Kód 
60024290
Cikkszám 
10340235
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
92 900 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
73 150 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 2 900 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 hónap
Egyéb garancia 
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 60024290 Cikkszám  10340235 EAN 8590517976674
A termék leírása 

A termék leírása 

A Florida medence (3,05 x 0,91 m) tökéletesen összeköti a föld feletti és a fém szerkezetű medence előnyeit. Az egyszerű felállítás, ugyanakkor a tartósság mindkét típus kompromisszuma. Az alacsony árának és egyszerű felállításának köszönhetően igazán mindenki a saját medencéjében fürödhet. A tagadhatatlan előnyei közé tartozik az egyszerű felállításon kívül a stabil szerkezete az újonnan kialakított különleges fém vázzal. Pihenjen a gyönyörű Florida medencében kellemes kék színben.

florida medence

Egyszerűen készítse el a helyet, ahol a medencéjét felállítja. Tekerje ki a medence alátétet és csomagolja ki a medencét. Utána elég összeállítani a szerkezetet, ráhúzni a fóliát és felengedni vízzel. A kicsomagolás és az összeállítás nagyon egyszerű. A fólia kibontásától a medence vízzel való feltöltése kezdetégig legfeljebb fél óra telik el.

Megfelelő karbantartás

A fürdőszezon után a fóliát tisztítsa ki, hajtsa össze és tárolja száraz, fagymentes helyen. A gyártó javasolja minden fürdés után letakarni védőponyvával. A medence merevítők galvanizáltak, így ellenállnak a rozsdásodásnak. Próbálja megakadályozni a védőréteg megkarcolását. Ezek a javaslatok jelentősen meghosszabbítják a medence élettartamát.

Különleges fólia

A háromréteges laminált PVC anyag különleges Polystrength kialakításban nagyobb ellenállást nyújt a kijukadás ellen. A medence külső fala mintája a természetes rattan színét és struktúráját utánozza. Gyönyörűen beolvad a környező növényzettel és nem zavarja meg úgy, mint a kék válatozata. A minőségi rétegek és a technológiailag pontos kialakítás hosszantartó gond nélküli használatot biztosít.

florida medence

Szűrő csatlakoztatása

A Florida medencékhez csatlakoztatható bármilyen patronos vagy homokszűrő a Marimextől. A gyártó a ProStar 4 homokszűrőt ajánlja. A víz kezelhető klórral és a fólia elbír a sóval is. Ebben az esetben sósvízbe megfelelő készüléket válasszon. A tömlő csatlakoztatására a medence falán nyílások vannak 32 mm (5/4") átmérővel. A patronos és a homokszűrő csatlakoztatására szükséges hozzávásárolni: 6 db medence tömlőt, 1 db medence fali nyílást, 1 db telepítő készletet.

Termékleírás

 • Alak: kerek
 • Szűrő: nem része a csomagnak
 • Űrtartalom: 6 m3
 • Súly: 22,8 kg
 • Szín: rattan
 • Medence méretei: 3,05 m ámtérő, magasság 0,91 m
 • Csomag méretei (Sz x Ma x Mé): 31,5 x 90 x 34 cm

Figyelmeztetés: A feltüntetett méreretk jelzésértékűek és befolyásolja őket a felület egyenetlensége és a víz mennyisége. A megengedett gyártási eltérés 5 %.

Csomag tartalma

 1. Florida medence (3,05 x 0,91 m)
 2. Használati útmutató
 3. Takarók a nyílásokra

Gyártó megjegyzése :

Společnost Marimex CZ s.r.o. poskytuje své služby na českém trhu již od roku 1993. Svým zbožím a službami zejména v oblasti bazénové techniky uspokojuje potřeby zákazníků nejen u nás, ale i v zahraničí.

Paraméterek

Paraméterek

Filtrácia
bez filtrácie
Térfogat (l)
9100
Szín
Fekete
Rozdelenie
S pevnou konštrukciou
Tvar bazéna
Kruhový
Rozmery (m)
3,05x0,91

Kiegészítők