0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Marimex Florida medence 3,66 x 0,99 m TÉGLA tartozékok nélkül

 
A Marimex Florida medence 3,66 x 0,99 m összeköto a föld feletti és fém medence előnyeit. Egyszerű felállítás és tartósság. Gyönyörű törött kő dizájn. Az alacsony árnak és könnyű összeállításnak köszönhetően mindenki a saját medencéjében fürödhet.
 
Gyártó
Marimex
Kód 
638107
Cikkszám 
10340243
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
77 690 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
61 173 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 1 500 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 638107 Cikkszám  10340243 EAN 8590517976681
A termék leírása 

A termék leírása 

A Florida medence tökéletesen összeköti a föld feletti és a fém szerkezetű medence előnyeit. Az egyszerű felállítás, ugyanakkor a tartósság mindkét típus kompromisszuma. Az alacsony árának és egyszerű felállításának köszönhetően igazán mindenki a saját medencéjében fürödhet. A tagadhatatlan előnyei közé tartozik az egyszerű felállításon kívül a stabil szerkezete az újonnan kialakított különleges fém vázzal. Pihenjen a gyönyörű Florida medencében téglafal dizájnnal.

Egyszerűen készítse el a helyet, ahol a medencéjét felállítja. Tekerje ki a medence alátétet és csomagolja ki a medencét. Utána elég összeállítani a szerkezetet, ráhúzni a fóliát és felengedni vízzel. A kicsomagolás és az összeállítás nagyon egyszerű. A fólia kibontásától a medence vízzel való feltöltése kezdetégig legfeljebb fél óra telik el.

Megfelelő karbantartás

A fürdőszezon után a fóliát tisztítsa ki, hajtsa össze és tárolja száraz, fagymentes helyen. A gyártó javasolja minden fürdés után letakarni védőponyvával. A medence merevítők galvanizáltak, így ellenállnak a rozsdásodásnak. Próbálja megakadályozni a védőréteg megkarcolását. Ezek a javaslatok jelentősen meghosszabbítják a medence élettartamát.

Különleges fólia

A háromréteges laminált PVC anyag különleges Polystrength kialakításban nagyobb ellenállást nyújt a kijukadás ellen. A minőségi rétegek és a technológiailag pontos kialakítás hosszantartó gond nélküli használatot biztosít.

Szűrő csatlakoztatása

A Florida medencékhez csatlakoztatható bármilyen patronos vagy homokszűrő a Marimextől. A gyártó a ProStar 4 homokszűrőt ajánlja. A víz kezelhető klórral és a fólia elbír a sóval is. Ebben az esetben sósvízbe megfelelő készüléket válasszon. A tömlő csatlakoztatására a medence falán nyílások vannak 32 mm (5/4") átmérővel. A patronos és a homokszűrő csatlakoztatására szükséges hozzávásárolni: 6 db medence tömlőt, 1 db medence fali nyílást, 1 db telepítő készletet.

Fő előnyök

  • Kerek medence 3,66 x 0,99 m erős és ellenálló anyagból hosszú élettartammal
  • Érdekes téglafal dizájnnal
  • Egyszerű szerkezet ellenáll a rozsdásodásnak
  • Nagyon gyors és egyszerű felépítés
  • Nyílások a szűrő csatlakoztatására

Csomag tartalma

  1. Florida medence (3,66 x 0,99 m)
  2. Használati útmutató
  3. Takarók a nyílásokra

Paraméterek

Paraméterek

Filtrácia
bez filtrácie
Tvar bazéna
Kruhový
Rozmery (m)
3,66 x 0,99

Kiegészítők