0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Václav Voldřich

Marimex medence kémia derítő 1 l (folyékon készítmény)

 
Marimex medence kémia derítő 1 l (folyékon készítmény)
A medence derítő összegyűjti a vízben lévő szennyeződéseket. A pelyhesítővel ellentétben alacsonyabb hőmérsékletnél és pH értéknél is működik. Alkalmas föld feletti és föld alatti medencékbe és pezsgőfürdőbe. A csomag egy literes.
 
Gyártó
Marimex
Kód 
60024201
Cikkszám 
11302007
A termék leírása 

A termék leírása 

Derítő kémia az AquaMar márkától magára köti a szennyeződéseket, amelyek a szín elszíneződését okozzák. Eltávolítja a zavarosságot és javítja a szűrő hatékonyságát. A zavaros víz újra kristálytiszta lesz.

A készítmény egy nagyon hatékony pelyhesítőként működik. Azzal ellentétben alacsonyabb hőmérsékleten és pH értéknél is hatásos. Ez egy vitathatatlan előny és biztos mindenki értékelni fogja, aki valaha tisztított medencét.

Medence

A derítővel történő fertőtlenítő alkalmas föld feletti és föld alatti medencékbe is. Pezsgőfürdőben is használható. Nem számít, hogy édes vagy sós vizet használ.

Használati utasítás

A pH értéknek 6,8 és 7,2 között kell lennie. Ne felejtse, hogy a vízderítő kémia használatával a pH enyhén csökken. A készítmény használata előtt rendesen mossa ki és öblítse át a szűrőt. Utána 20 - 50 ml-t önthet 10 m3 vízbe. A részletes leírás és az adagolás a csomagoláson található.

Termékleírás

  • Csomagolás: műanyag zárható üveg
  • Űrtartalom: 1 liter
  • Csomagolás színe: fehér
  • Csomagolás súlya: 1,2 kg

Csomag méretei

  • Átmérő: 8,5 cm
  • Magasság: 23,5 cm

Figyelmeztetés: medence kémia - klóros - fertőtlenítő. VESZÉLY. Rendkívül gyúlékony aeroszol. Az üvegben nyomás van: felmelegedésnél felrobbanhat. A biocid készítményeket használja biztonságosan. Használat előtt mindig olvassa el a csomagoláson lévő adatokat és a mellékelt információkat a termékről.


Paraméterek

Paraméterek

Čištění bazénů
Bazénová chemie