0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

Marimex ProStar 6 homokszűrő

 
A Marimex egy következő sikerrel jön a medence piacra. Jobb, nagyobb teljesítményű és árban kedvező homokszűrőt készítettünk, amelynél a legendás ProStar 4 homokszűrőt használtuk mintaként, ami 3 éven át a legkelendőbb homokszűrő volt Csehországban.
 
Gyártó
Marimex
Kód 
60024114
Cikkszám 
10600015
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
97 090 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
76 449 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 5 100 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 hónap
Egyéb garancia 
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 60024114 Cikkszám  10600015 EAN 8590517006852
A termék leírása 

A termék leírása 

A Marimex egy következő sikerrel jön a medence piacra. Jobb, nagyobb teljesítményű és árban kedvező homokszűrőt készítettünk, amelynél a legendás ProStar 4 homokszűrőt használtuk mintaként, ami 3 éven át a legkelendőbb homokszűrő volt Csehországban.

Hogy működik a homokszűrő?

A ProStar 6 homokszűrő működését a természet ihlette - ott is az esővíz kristálytiszta forrásvízzé válik az áteresztő kőzetrétegekben történő szűréssel. A homokszűrőben a víz kvarchomokon folyik át, amely az apró szennyeződéseket is felfogja és a medencébe tiszta, szűrt víz kerül vissza. Ezért fontos a kvarchomokot rendszeresen átöblíteni, hogy a szennyeződések ne maradjanak benne. Legalább egyszer hetente ajánljuk az öblítését.

A homokszűrő összetétele és leírása

A ProStar 6 homokszűrő rendszere egy szűrőtartályból tevődik össze, amelybe 17 kg szűrőhomok fér bele. A tartály magas minőségű polipropilénből (PP) készül. Varratok nélküli, ellenáll a rozsdásodásnak és a medencékben használt általánosan elérhető vegyszereknek.

A szűrő tartozékai: vízelvezető nyílás, nyomásmérő, a szűrőtartály beépített komponensei, a könnyen vezérelhető 6-utas szelepet beleértve (amely a szűrőtartály fedelében található), a szivatjú motorja 450W bemenettel, műanyag alapszerkezet az összeszereléshez. A rendszer magas minőségű anyagból készül a technikai szabványok szigorú betartásával és a gyártás végen ellenőrzésen megy át.

Figyelmeztetés

A homokszűrő szűrőhomok és tömlők nélkül van kiszállítva. Amennyiben nem rendelkezik ezekkel a termékekkel, ajánljuk a megvásárlásukat a homokszűrővel egy időben.

Ajánlat a működési költségek csökkentésére

Amennyiben éjszaka alacsonyabb áram tarifát használ (un. éjszakai áram), a szűrőt bekapcsolhatja akkor, amikor ez a tarifa aktív. A szűrőhöz hobbiboltban vagy az interneten hozzávásárolhat egy időkapcsolóórát, amely a szűrőt a beállított időben ki- és bekapcsolja. Ezzel jelentősen csökkentheti a működési költségeket.

Termékleírás

  • Vízfolyás: 6 m3/óra
  • Szűrőhomok súlya: 17 kg
  • Szűrő bemenete: 450 W
  • Medence maximális mérete: 30 m3
  • Tömlők átmérője: 32 és 38 mm
  • Szűrő színe: kék

Csomag tartalma

  1. homokszűrő
  2. használati utasítás

Paraméterek

Paraméterek

Rozdělenie
Piesková

Hasonló termékek