0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Petra Homolková

Polti Vaporetto PRO 85_Turbo Flexi gőztisztító

 
A Vaporetto Pro 85_Flexi magas teljesítményű gőztisztító alkalmas különböző felületekre. Elpusztítja a baktériumok és vírusok 99,99 %-át. Vaporflexi kefe. Lecsukható tárhely az elülső oldalán a tartozékokra. Olaszországban gyártott.
 
Gyártó
Polti
Kód 
7170042
Cikkszám 
PTEU0279
A termék leírása 

A termék leírása 

Vaporetto Pro 85_Flexi je výkonný parní čistič vhodný k použití na různé povrchy díky řadě příslušenství. Systém nepřetržitého doplňování umožňuje kdykoli během provozu doplnit vodu, z které vzniká pomocí bojleru vysokotlaká pára, jež je dokonalým spojencem pro hloubkové čištění. Zlikviduje a odstraní až 99,99 % bakterií a virů.

Hloubková čisticí síla páry

Účinná dezinfekční síla páry byla potvrzená testy prováděnými nezávislou laboratoří, která zjistila, že produkty Vaporetto mohou eliminovat až 99,99 % bakterií, virů, hub a plísní. Zkoušky prováděné externí nezávislou laboratoří ukazují, že Polti Vaporetto likviduje a odstraňuje 99,99 % nejčastějších bakterií, plísní a virů. Parní čistič Vaporetto Pro 85_Flexi je schválený britskou Nadací „British Allergy Foundation“ pro účinné odstraňování prachových roztočů.

Kartáč Vaporflexi

Professzionális Vaporflexi kefe

A Polti cégben megtervezett új kefe optimális gőznyomást garantál, és a gőz eloszlását az egész felületen a gyorsabb és hatékonyabb tisztításért. Nem számít, milyen felületeken használja. Az új Vaporflexi kefével a gőz segítségével mindet egyszerre kitisztíthatja - burkoló lapok, parketta, márvány...A különleges keretnek köszönhetően, amely része a csomagnak, ráadásul a szőnyegeket is kitisztítja. A Vaporflexi kefével a Vaporetto 85_Flexi sokkal hatékonyabb és kezelhetőbb készülék mozgás közben - nehezen hozzáférthető sarkakat is kitisztít.

Non-stop tisztítás

A folyamatos vízfeltöltő rendszer lehetővé teszi, hogy használat közben bármikor feltöltheti a víztartályt, hogy ne kelljen a tisztítást megszakítani. A lecsukható tárhely a Vaporetto elülső oldalán lehetővé teszi, hogy kényelmesen tárolja a tartozékokat, mindig kéznél legyenek és tisztán legyenek tartva. A gőzkoncentrátor hatékonyan kitisztítja a réseket a burkoló lapok között és eltávolítja a szennyeződéseket, amelyek ilyen kis tereken lerakódnak. A gőzkoncentrátor magasnyomású gőzt és a kefe súroló hatását kombinálja.

Olaszországban gyártott

A Vaporetto Pro 85_Flexi a Polti cégben van tervezve és gyártva, Como megyében, Olaszországban. A gyártásnál a figyelmet az egyes gyártási lépések pontosságára összpontosítják.

Tárhely a tartozékokra

Termékleírás

  • Márka: Polti
  • Típus: Vaporetto Pro 85 Turbo Flexi
  • Besorolás: gőztisztító
  • Gőznyomás: 4,5 bar
  • Változó gőz: akár 110 g/perc
  • Felmelegedési idő: 6 perc
  • Vízfeltöltő rendszer: folyamatos
  • Bojler kapacitása: 1,3 l
  • Maximális bemenet: 1100 W
  • Kábelhossz: 7,5 m
  • Tartozékok száma: 8

Funkciók

  • Gőzkézség jelző
  • Alacsony vízszint jelző
  • Tárhely a tartozékokra
  • Gyerek biztosíték

Általános

  • Szín: fekte / piros
  • Bojler anyaga: különleges Extra Alp alumínium ötvözet
  • Súly: 6 kg
  • Termék méretei (Sz x Ma x Mé): 44,5 x 30,5 x 31 cm

Csomag tartalma

  1. 1x Vaporetto Pro 85 Turbo Flexi gőztisztító
  2. 1x vaporflexi kefe - könnyű és rugalmas kefe padlók, szőnyegek és nagy felületek tisztítására. Használható moppal, amely része a tartozékoknak. Alkalmas ellenálló padlókon történő használatra.
  3. 1x szőnyegekre való tartozék - szőnyegekre való keret, moppos kefére való, ideális a lakásfelszerelés egyszerű és gyors felfrissítésére.
  4. 1x ablakra való tartozék - az ablakra való tartozék a puha gumibetéteknek köszönhetően ragyogóan tiszta ablakokat teremt, csíkok nélkül, amelyek hosszabb ideig tiszták maradnak. A Vaporetto-nak köszönhetően pénzt takarít meg, mert már nem lesz szüksége tisztító szerekre.
  5. 1x kis kefe - alkalmas kissebb felületek tisztítására. Használhatja a mellékelt moppal. Javasoljuk huzatokra, bársonyra és bőrre (érintésmentesen), autók belterére, szélvédőkre, kis üvegfelületekre, burkoló lapokra, szekrényekre, ajtókra és más kis felületekre.
  6. 1x gőzkoncentrátor kefével - a gőzkoncentrátor használható a kefével (vagy anélkül) furdőszoba, furdőszoba felszerelés, égőfejek és hűtők tisztítására. Elsősorban idelális padlóhézagok tisztítására.
  7. 2x padló mopok - mopok, mikroszálas szövetből, a kefére való rögzítésre és a gőzzel feloldott szennyeződések felfogására szolgálnak. Alkalmas minden típusú padlóra.
  8. 1x textilmop - mop a gőzzel feloldott szennyeződések felfogására.
  9. 2x kalfstop ampulla - különleges alkotórész vízkő ellen bojleres készülékek számára. A készítmény növényekből készül, biológiailag lebomló, nem káros a környezetre és az emberekre. Rendszeres használatra alkalmas, megkadályozza a vízkő keletkezését, javítja a gőz bevezetését és meghosszabbítja a készülék élettartamát.
  10. 1x hosszabbító, két részből álló cső

Paraméterek

Paraméterek

Felmelegedési idő (perc)
6
Nyomás (bar)
4,5
Kábelhossz (m)
7,5
Víztartály űrtartalma (l)
1,3