0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

A kéziszerszámok minden műhely, garázs, vagy háztartás elengedhetetlen kelléke. Kiváló minőségű anyagokból készült, tökéletes paraméterekkel rendelkező praktikus kéziszerszámokat kínálunk, természetesen kiváló áron. A raktáron lévő kéziszerszámok széles választéka minden barkácsolni vágyót és kézművest örömmel tölt el.

A tárolás hatással van a szerszámok élettartamára és működésére. A megfelelően tárolt szerszámok a műhelyben vagy garázsban hosszabb ideig fognak Önnek szolgálni és kevesebb karbantartást igényelnek. A szerszámok tárolására koffereket és szerszámosládákat ajánlunk, ezekben a szerszámai nem csak biztonságosan tárolhatóak, de könnyen és kényelmesen hordozhatóak is.

A garázsban vagy a műhelyben igazán sok időt lehet tölteni a dolgok keresgetésével. Ez rendkívül bosszantó, mert ezt az időt a munkára is fordíthatná. A Black Hook szerszámtartó foganytúkkal ez a probléma megoldódik, mindig áttekinthető lesz, hol van a biciklipumpa, a csavarok és szerszámok, teniszütők, játékok, autós kiegészítők, stb.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés