0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Egyéb szerepjáték

Egyéb szerepjáték

Már fől, már sül, lehet tálalni. Itt van a gyermekei által szeretettel készített ételek nagy kóstolója. Kiválóan felszerelt gyerekkonyhákat, gyerek tűzhelyeket és főzésre való kiegészítőket és babáknak való edényeket kiváló áron vásárolhat készeltünkből. A kicsi és nagy gyerekkonyhákat gyorsan és megbízhatóan szállítjuk ki Önnek.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
9 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

A gyerek vasaló tökéletes ajándék kis háziasszonyoknak, népszérű rózsaszín színben. Nem hiányzik a zene sem, ami a vasaló felületen lévő gombnyomással indul el és a vasaló hátsó oldalán lévő gombbal lehet kikapcsolni.

1 664 Ft 

ÁFA nélkül

2 113 Ft 

ÁFA-val

A G21 gyerek orvosi koffer kiváló kiegészítő minden kis orvos számára. A kofferben sztetoszkópot, mikroszkópot, tükröt, kalapácsot, injekciót, ollót, hőmérőt és szemüveget talál. Nagyon egyszerű visszacsukni a kofferbe és csak egy pillanatot vesz igénybe.

4 540 Ft 

ÁFA nélkül

5 766 Ft 

ÁFA-val

A G21 Music Light kozmetikai asztal tartalmaz mindent, amire egy kis szépségnek szüksége lehet. A csomagban az asztalon kívül elemes hajszárítót, gyöngyöket, fésűt, sminkeket, perselyt, nagy tükröt lámpával és kinyitható szekrényt talál.

17 436 Ft 

ÁFA nélkül

22 144 Ft 

ÁFA-val

A G21 gyerek kozmetikai asztal tartozékokkal és vetítővel garantáltan örömet szerez minden kislánynak. A kofferben szájrúzst, szemhéjfestéket, gyűrűket, hajszárítót, fésűt, nagy tükröt és cserélhető képekkel rendelkező vetítőt talál. Méretek 41 x 36 x 6cm

7 204 Ft 

ÁFA nélkül

9 149 Ft 

ÁFA-val

A 2 az 1-ben orvosi felszereléssel ellátott ülőke kiváló kiegészítője minden gyerekszobának. Az ülőke minden orvosi felszerelést tartalmaz. Műanyagból készül 3 éven felüli gyerekeknek.

5 712 Ft 

ÁFA nélkül

7 254 Ft 

ÁFA-val

A gyerek vasaló tökéletes ajándék kis háziasszonyoknak, népszerű rózsaszín színben. Nem hiányzik a zene sem, amely elindul a vasaló felületen lévő gomb lenyomásával és a kikapcsolás a vasaló hátsó oldalán.

2 052 Ft 

ÁFA nélkül

2 606 Ft 

ÁFA-val

A gyerek gyorsétkezde egy gyerek készlet, ahol a kis eladók kiszolgálhatják a vásárlókat. Grillezett csirkével, hasábburgonyával, pizzával, hamburgerrel, virslivel van ellátva. A bódé része egy sütő, főzőlap, mosogatógép és pénztár készpénzzel.

10 660 Ft 

ÁFA nélkül

13 538 Ft 

ÁFA-val

A gyerek üzlet egy eladó bódé zöldséggel, gyümölccsel és édességekkel. A csomag része egy pénztár pénzzel, vonalkód leolvasó (valódi hanggal) és kerekes kosár a vásárlónak. Műanyagból készül. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól.

15 416 Ft 

ÁFA nélkül

19 578 Ft 

ÁFA-val

G21 gyermek kozmetikai asztal fiókkal és tükörrel, rózsaszín és fehér színben. A tükör felett van egy szív, amely zenél és ragyog. A csomag tartalmaz egy forgószéket, hajszárítót, fésűt, ékszereket, parfümöt és rúzst. 3 éves kortól ajánlott.

10 264 Ft 

ÁFA nélkül

13 035 Ft 

ÁFA-val