0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Egyéb szerepjáték

Egyéb szerepjáték

Már fől, már sül, lehet tálalni. Itt van a gyermekei által szeretettel készített ételek nagy kóstolója. Kiválóan felszerelt gyerekkonyhákat, gyerek tűzhelyeket és főzésre való kiegészítőket és babáknak való edényeket kiváló áron vásárolhat készeltünkből. A kicsi és nagy gyerekkonyhákat gyorsan és megbízhatóan szállítjuk ki Önnek.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
7 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

A G21 Music Light kozmetikai asztal tartalmaz mindent, amire egy kis szépségnek szüksége lehet. A csomagban az asztalon kívül elemes hajszárítót, gyöngyöket, fésűt, sminkeket, perselyt, nagy tükröt lámpával és kinyitható szekrényt talál.

17 866 Ft 

ÁFA nélkül

22 690 Ft 

ÁFA-val

A G21 gyerek kozmetikai asztal tartozékokkal és vetítővel garantáltan örömet szerez minden kislánynak. A kofferben szájrúzst, szemhéjfestéket, gyűrűket, hajszárítót, fésűt, nagy tükröt és cserélhető képekkel rendelkező vetítőt talál. Méretek 41 x 36 x 6cm

7 378 Ft 

ÁFA nélkül

9 370 Ft 

ÁFA-val

A 2 az 1-ben orvosi felszereléssel ellátott ülőke kiváló kiegészítője minden gyerekszobának. Az ülőke minden orvosi felszerelést tartalmaz. Műanyagból készül 3 éven felüli gyerekeknek.

5 850 Ft 

ÁFA nélkül

7 430 Ft 

ÁFA-val

A gyerek vasaló tökéletes ajándék kis háziasszonyoknak, népszerű rózsaszín színben. Nem hiányzik a zene sem, amely elindul a vasaló felületen lévő gomb lenyomásával és a kikapcsolás a vasaló hátsó oldalán.

2 102 Ft 

ÁFA nélkül

2 670 Ft 

ÁFA-val

A gyerek gyorsétkezde egy gyerek készlet, ahol a kis eladók kiszolgálhatják a vásárlókat. Grillezett csirkével, hasábburgonyával, pizzával, hamburgerrel, virslivel van ellátva. A bódé része egy sütő, főzőlap, mosogatógép és pénztár készpénzzel.

10 937 Ft 

ÁFA nélkül

13 890 Ft 

ÁFA-val

A gyerek üzlet egy eladó bódé zöldséggel, gyümölccsel és édességekkel. A csomag része egy pénztár pénzzel, vonalkód leolvasó (valódi hanggal) és kerekes kosár a vásárlónak. Műanyagból készül. Alkalmas gyerekeknek 3 éves kortól.

15 819 Ft 

ÁFA nélkül

20 090 Ft 

ÁFA-val

G21 gyermek kozmetikai asztal fiókkal és tükörrel, rózsaszín és fehér színben. A tükör felett van egy szív, amely zenél és ragyog. A csomag tartalmaz egy forgószéket, hajszárítót, fésűt, ékszereket, parfümöt és rúzst. 3 éves kortól ajánlott.

10 543 Ft 

ÁFA nélkül

13 390 Ft 

ÁFA-val