0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

FIXED Icon Air Vent mágneses tartó szellőző rácsba forgó fejjel, fekete

 
Mini mágneses autós tartó mobiltelefonokra. A beépített forgó fej 360 fokban forgatható. Szellőző rácsba rögzíthető. Helyet takarít meg a műszerfalon. Extra erős mágneses a tökéletes tartásért.
 
Gyártó
FIXED
Kód 
7380066
Cikkszám 
FIXIC-VENT-BK
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
5 060 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
3 984 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 7380066 Cikkszám  FIXIC-VENT-BK EAN 8591680095469
A termék leírása 

A termék leírása 

A FIXED ICON Air Vent mini mágneses tartó megoldja a telefonja kényelmes, egyszerű és elsősorban biztonságos használatát az autóban. Többé nem kap felesleges büntetést a telefonálásért, az ICON tartóban a telefonja mindig kéznél és szem előtt lesz.

A klasszikus nagy telefontartókkal ellentétben helyet takarít meg a műszerfalon, nem akadályozza a kilátást és nem igényel bonyolult beállításokat. A mágneses tartó használata intuitív és gyorsan megszokható. Elég hozzá tenni a telefont az ICON-hoz és a mágnesek mindenről gondoskodnak. Ugyanilyen egyszerűen leveheti a telefont. A FIXED Icon-ba egyszerűen első látásra beleszeret.

Ügyes cseh kialakítás

Az első volt a gondolat, egy olyan mágneses tartó kifejlesztéséről, amely minden szempontból tökéletes lesze. Egyszerűen "Powerful in every angle". Majdnem egy év kemény munka és tesztelés után a NOVO vezető tervező stúdió együttműködésével létrejött a FIXED mágneses tartók termékcsaládja ICON név alatt. Kiváló alak, amely megfelel minden okostelefonnak a piacon, hat mágnes a tökéletes tartásért, beépített forgó fej a tökéletes szög beállítására és ügyes töltőkábel tartó. Mindene meg van, amit egy autós tartótól elvár, ráadásul jól is néz ki.

Bekattintom és megyek

Beleül az autóba, hozzá teszi a telefont az Icon-hoz és a kattanás után útnak indulhat. Egyszerű és gyors, egyszerűbb már nem is lehetne. Nem fogja Önt feltartani a bonyolult rögzítés, mint a szorító karos tartóknál. Pontosan ezért annyira népszerű a mágneses tartó, időt és idegeket takarít meg. Ráadásul drága helyet is a műszerfalon.

Tart, mint az odaszögezett

Mindenki tudja, hogy az útjainkon való vezetés néha rendesen megrázza az autót. Nem kellemes vezetés közben keresgélni a tartóból kiesett telefont. Ezért az ICON hat extra erős mágnessel van ellátva a tökéletes tartásért. Egyszerűen meg se mozdul. Nyugodtan útnak indulhat a terepbe. Nem kell aggódni, az ICON mágnesei nem zavarják a mobilhálózatot, nem is tesznek kárt az okostelefonjában lévő hardverben sem.

Beépített 360 fokban forgó fej

Mindig szem előtt

Vezetés közben nincs idő keresgélni, hol van épp a telefon. A tartó helyes beállítása elsősorban az Ön biztonsága miatt fontos. Az ICON-t a forgó fejnek köszönhetően könnyedén beállítja a megfelelő szögbe. Utána már a telefonja mindig kéznél lesz. Akár gyorsan megnézheti a térképet a navigációban, rápillanthat, hogy ki hív vagy átkapcsolhatja a számot a lejátszási listájában. A telefonja mindig szem előtt lesz pont úgy, ahogy szüksége van rá.

Töltés utazás közben

Az örökös autós töltőkábel keresése, amely összegabalyodva hever valahol a műszerfal alatt. A FIXED Icon-nal ez nem történhet meg. A töltőkábelt könnyedén rögzítheti a kábel tartóba az ICON állványában, így mindig kéznél lesz. És amint a telefon akkumulátora pirosan fog világítani, tudja, hol kell keresni a töltőt.

Töltőkábel tartó

A műszerfalon úgy, mint otthon

Az ICON csomagolásában megtalál mindent, ami szükséges az autójába való rögzítéshez. És bárki meg tudja csinálni, ne aggódjon. Az Air Vent tartó hátsó oldalát kattintsa a szellőző rácsba a műszerfalon és fordítsa a megfelelő szögbe. Utána elég elkészíteni a telefont. A csomagolásban lévő extra vékony fémlemezt ragassza a telefonja hátuljára vagy helyezze a telefon és tokja közé. Kész is, könnyebb már nem is lehetne.

Fő előnyök

  • Mágneses autós telefontartó a szellőző rácsba
  • Lehetővé teszi a telefon használatát autóban kényelmesen és biztonságosan
  • Hat extra erős neodímium mágnesek 100%-os tartást biztosítanak még a legnagyobb rázkódásnál is
  • 360 fokban forgó fej a telefon beállítására a sofőr látáskörébe
  • Univerzális kialakítás különböző típusú okostelefonokra, navigációkra és kisebb tabletekra
  • Nem akadályozza a kilátást a szélvédőn
  • Ügyes levehető töltőkábel tartó
  • Két darab ultra vékony fémlemez a telefon hátuljára való rögzítéshez vagy a telefon és a hátsó tok közé helyezéshez
  • A FIXED tartók a NOVO vezető cseh dizájnos és tervező stúdió együttműködésével volt kifejlesztve
  • Az ICON tartók a tekintélyes EPDA 2019 (European Product Design Award ™) díjjal büszkélkedhetnek ezüst helyezésért a Transportation / Auto Accessories and Interiors kategóriában

Csomagolás tartalma

  • ICON Air Vent mágneses tartó
  • 2 x fémlemez
  • kábel rendszerező

Paraméterek

Paraméterek

Szín
Fekete
Veľkosť displeja
Viac ako 6"
Pre telefóny
Univerzális
Rozdelenie
Držiáky

Kiegészítők 

Hasonló termékek