0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 

FIXED Icon Air Vent Mini mágneses tartó szellőzőrácsba, fekete

 
Mini autós mágneses mobiltelefontartó. Szellőzőrácsba rögzíthető. Helyet takarít meg a műszerfalon. Extra erős mágnesek a tökéletes stabilitásért.
 
Gyártó
FIXED
Kód 
7380067
Cikkszám 
FIXIC-VENTM-BK
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
3 810 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
3 000 Ft ÁFA nélkül
Partner érvényesség 
Jótállás
24 hónap
Rendelés 
other
Azonosító szám 7380067 Cikkszám  FIXIC-VENTM-BK EAN 8591680110957
A termék leírása 

A termék leírása 

A FIXED Air Vent Mini mágneses tartó megoldja, hogyan használja a mobiltelefont az autóban kényelmesen, egyszerűen és elsősorban biztonságosa. Többé nem kap felesleges büntetést telefonálásért, az Air Vent Mini tartóban a telefonja minden kéznél és szem előtt lesz.

A klasszikus nagy tartókkal ellentétben helyet takarít meg a műszerfalon, így nem akadályozza a kilátást és nem igényel bonyolult beállítást. A tartó forgó feje lehetővé teszi a telefon forgatását, hogy az ideális szögbe állíthassa.

A mágneses tartó használata ösztönös és könnyen megszokható. Elég hozzátenni a telefont az Air Vent Mini-hez és a mágnesek mindenről gondoskodnak, meg sem mozdul. A telefon ugyanolyan könnyen levehető. A FIXED Air Vent Mini-be egyszerűen bele szeret az első látásra.

Kis nagy tartó

A klasszikus FIXED Icon tartókkal szemben a Mini verzió úgy van kialakítva, hogy a tartó a lehető legkevésbé akadályozza Önt a műszerfalon és ennek ellenére megtartja az extra erős telefontartó képességét a neodímium mágneseknek köszönhetően.

A FIXED Icon Flex mini funkcionális és nem feltűnő kialakítással nem zavarja meg az autója belterét. A tartót elég az extra erős 3M ragasztószalag segítségével rögzíteni a műszerfalon és használatra kész. A telefon elkészítése ugyanolyan egyszerű. Az extra vékony fémlemezt a csomagolásból ráragasztja a telefon hátuljára, vagy beteheti a telefon és a tok közé.

FIXED Icon Air Vent Mini mágneses tartó szellőzőrácsba

Bekattintom és megyek

Beleül az autóba, hozzáteszi a telefonját az Icon-hoz és útnak indulhat. Egyszerű és gyors, egyszerűbb nem is lehetne. Semmilyen felesleges feltartás bonyolult rögzítéssel a szorító tartóknál. Pont ezért olyan közkedvelt a mágneses tartó, idegeket és időt takarít meg. Ráadásul drága helyet is a műszerfalon. A tartó forgó fejének köszönhetően kényelmesen beállítsa a telefont a megfelelő szögbe úgy, hogy szépen szem előtt legyen.

Tart, mint az odaszögezett

Mindenki tudja, hogy az útjainkon való vezetés néha jól megrázza az autót. Nem kellemes vezetés közben keresgélni a telefont, ami kiesett a tartójából. Ezért az Air Vent Mini extra erős mágnesekkel van ellátva a tökéletes stabilitásért. Elég hozzátenni a telefont a tartóhoz és mással nem kell foglalkozni. Egyszerűen nem mozdul el, ezt garantáljuk. Nyugodtan elindulhat a terepbe. Ne aggódjon, az Air Vent Mini mágnesei nem zavarják a mobilhálózatot, nem is sérti meg az okostelefon hardverét.

Töltés utazás közben

Az autós töltő kábel örökös keresése, amely összegabalyodva hever valahol a műszerfal alatt. A FIXED Icon ez miatt nem kell aggódni. A töltőkábelt egyszerűen rögzítheti az ICON állvány kábeltartójába, így mindig kéznél lesz. Amikor a telefon akkumulátora elkezd pirosan világítani tudja, hol keresse a töltőt.

Fő előnyök

  • Mini mágneses mobiltelefontartó az autó műszerfalára
  • Lehetővé teszi a telefon használatát a járműben kényelmesen és biztonságosan
  • Extra erős neodímium mágnesek 100%-os stabilitást biztosítanak a telefonnak még a legerősebb rezgődésnél is
  • Univerzális kialakítás különféle típusú okostelefonokhoz
  • Biztonságos rögzítés a műszerfalon 3M ragasztószalag segítségével
  • Forgó fej az ideális szög beállítására
  • Ügyes levehető töltőkábel tartó
  • Két ultra vékony lemez a telefon hátuljára vagy telefon és a tok közé való rögzítéshez
  • A FIXED Icon tartók egy vezető csehországi tervező és a NOVA tervező stúdió együttműködésével lett kifejlesztve

Csomagolás tartalma

  • FIXED Icon Air Vent Mini tartó
  • kábeltartó
  • 2 x fém lemez (40 mm átmérő)

Paraméterek

Paraméterek

Szín
Fekete
Veľkosť displeja
Viac ako 6"
Pre telefóny
Univerzális
Rozdelenie
Držiáky

Kiegészítők 

Hasonló termékek