0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 alapszerkezet a GAH 1085 kerti tárolóhoz - 2. osztály

Kicsomagolt

 
Szeretne a G21 GAH 1085 kerti tárolójába padlót helyezni, de nem tudja hogyan? Van egy egyszerű módunk arra, hogy a padlót saját kezűleg, egyszerűen és gyorsan letehesse. Vásároljon a tárolóhoz G21 alapszerkezetet, ami megkönnyíti a padló telepítését.
 
Gyártó
G21
Kód 
63900630
Cikkszám 
BGAH-1085-ZNWG-2S0
A termék leírása 

A termék leírása 

A termék meg van karcolva, ezért kedvezményt biztosítunk rá. A termék hiánytalan, teljesen működőképes, teljeskörű garanciával.

Szereten a G21 GAH 1085 kerti tárolójába padlót helyezni és nem tudja hogy kezdjen bele? Van rá egy egyszerű módunk, amivel saját kezűleg, könnyen és gyorsan lerakhatja a padlót. Vásároljon a tárolójához egy G21 alapszerkezetet, amely megkönnyíti a padló telepítését.

A padlók előnye a kerti tárolókban

A padlónak néhány alapvető előnye van a betonfelülettel szemben. Nem csak szigetel a fagy elől, de csökkenti a páratartalmat a tárolóban. A betonfelületen elhelyezett padlót nem veszélyezteti a pára nagy esőben és az olvadó hó sem.

Az egyenes padló fából vagy OSB deszkákból egyszerű karbantartást biztosít. A fa padlót könnyen felsöpri és feltörli, és nem kell foglalkoznia a betonfelület okozta porral. Az alapszerkezet különleges "H" alakjának köszönhetően nem fog a padló beomlani és megtartja az alakját.

Hogy szereljük össze?

Az alapszerkezet nincs összeállítva, de az összeszerelésével minden ezermester gond nélkül elbír. A csomagban részletes útmutatót talál.

Az alapszerkezetet helyezze egyenes felületre a kerti tárolója alatt. Utána rogzítse a padlót fa lecekből, OSB deszkákból, stb.

Termékleírás

  • Anyag: horganyzott acéllemez
  • Súly: 7,6 kg
  • Csomag méretei: 170 x 13 x 14 cm

Paraméterek

Paraméterek

Anyaga
horganyzott lemez
Szín
Ezüst
Súly (kg)
7,6
Méretek sz x ma x mé (cm)
323,3 x 2 x 289,5
Besorolás
Alapszerkezet
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manual- Steel base-GAH 1085.pdf