0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Excellent turmixgép, fehér - kiállított darab

4 év garancia

Kicsomagolt

 
4 év garancia! Önálló működés. Magas teljesítmény. Megbízhatóság. Tökéletes kialakítás. Intelligens vezérlés. Egyszerű kezelhetőség. Korlátlan lehetőségek. A G21 Excellent multifunkcionális mixerben megvan minden kiváló tulajdonság.
 
Gyártó
G21
Kód 
6008801
Cikkszám 
EX-1700WH
A termék leírása 

A termék leírása 

A termék ki volt állítva. Enyhén meg van karcolva, ezért kedvezményt biztosítunk rá. A termék hiánytalan, teljesen működőképes, teljeskörű garanciával.

Az otthoni konyhákban és a kereskedelmi egységekben is kiváló szolgálatot tesz az intelligens és nagy teljesítményű G21 Excellent turmixgép. A többi turmixgépek közül nem csak a hihetetlen erejével tünik ki, hanem digitális vezérlésével, illetve azzal a képességével, hogy képes megtanulni a kedvenc turmixai elkészítését is. Kiváló tulajdonságainak, teljesítményének és tökéletes paramétereinek köszönhetően nincs versenytársa.

Gyorsan tanul

A G21 Excellent turmixgép digitális vezérlővel rendelkezik, mely megfelel az élelmiszer feldolgozás legújabb trendjeinek és a profi szakácsok követelményeinek. 5 alapvető keverőprogram már előre be van állítva, a kiválasztott programot egyetlen gombnyomással elindítatja. Ezen felül még beállíthat 6 saját programot is, és azt 6 egyes lépésben teheti meg. Minden egyes lépésben válassza ki a kívánt sebességét és időtartamot. Ennek eredményeként ez a nagy teljesítményű turmixgép jelentős időt takarít meg, amit értékelni fognak a nagy éttermek és olyan helyek kiszolgálói, amelyek RAW és vegetariánus ételek elkészítésével foglalkoznak.

G21 Excellent turmixgép zöldséggel, elkészítve a turmixolásra egy fa asztalon

„Quick“ – a gyorsaság a legfontosabb

A „Quick“, vagyis a Gyors program különleges innováció az igazán gyors turmixoláshoz. Állítsa be az időt és a fordulatszámot, minden mást hagyjon a G21 Excellent turmixgépre.

Legyőzhetetlen a konyhában

A G21 Excellent turmixgépet a 32 000 fordulat/perces és 1 700 W-os teljesítményével még a legkeményebb zeller sem állíthatja meg. Pillanatok alatt finomra zúzza a gyökérzöldségeket, zamatosan lágy mogyoróvajat, friss, vitaminokkal teli smoothiet, ízletes levest és rengeteg egyéb finomságot készít.

Érintéssel vezérelhető

A turmixgép testén elhelyezett fogantyú tökéletesen illeszkedik a kezébe. A nyersanyagok betöltésére szolgáló nyílás olyan nagy, hogy azokat nem kell apró darabra vágni. A tartály alakját és magasságát úgy optimalizáltuk, hogy az összetevők tökéletesen elegyedhessenek. A betolókarral biztonságosan lenyomhatja a tartályban lévő alapanyagokat az aljára, a különlegesen kialakított hullámmal az alapanyagok jobb mozgatására. A G21 Excellent turmixgép ráadásul két ergonomikusan kialakított fogantyúval van ellátva az egyszerű áthelyezés érdekében.

A G21 Excellent turmixgép teste érintővezérléssel és kijelzővel

A tartály mosogatógépben mosható

A csomagolásban található 2,5 literes tartály tritánból készült, amely egy speciális, könnyű, egészségre ártalmatlan (BPA-mentes) és különösen ellenálló anyag. A csendesebb működést a motoregység hangszigetelése biztosítja. A tartály tökéletesen illeszkedik a fém fogaskerekekkel ellátott testhez. A kiváló minőségű kés 6 ágának köszönhetően finomra zúz mindent. Hozzá kell adnia még egy kis vizet turmixolás közben? Semmi akadálya! A kis fedélnek köszönhetően biztonságosan megteheti turmixolás közben is. Használat után öblítse el a tartályt, vagy helyezze a mosogatópépbe.

TIPP: Már van otthon egy G21 Perfect Smoothie Vitality, vagy G21 Smart Smoothie turmixgépe? Használhatja velük a G21 Excellent turmixgép tartályát, teljesen kompatibilisek.

A speciálisan élezett kések lerövidítik a turmixolás idejét

A négy sima és kettő recés kés tökéletes munkát végeznek együtt. Finoman összezúzzák az összes gyümölcsöt és zöldséget. Még a legkeményebb alapanyagokkal, mint pl. a répa vagy a zeller, is egy percen belül megbírkóznak. Még a kedvenc kókusztejét is pillanatok alatt elkészíti. Amennyiben gyakran szeretne szószokat, mogyoróvajat készíteni, javasoljuk, hogy vásárolja meg a kisebb, 0,9 l-es tartályt.

Alapanyagok a turmixgép tartályában

Meghosszabbított garancia a turmixgép testére

A turmixgép legfontosabb részére – az elektronikával és a motorral ellátott testre – akár négy éves garanciát vállalunk. Az elsőosztályú anyagoknak és a kifinomult kidolgozásnak köszönhetően biztosak vagyunk a minőségben. A meghosszabbított garanciát a következő oldalon regisztrálhatja be: http://g21-warranty.com/registration. Regisztrálja be a termékét a vásárlást követően.

4 év meghosszabbított garancia a turmixgép testére

Műszaki adatok

  • Márka: G21
  • Típus: Excellent
Turmixgép
  • Teljesítmény: 1700 W
  • Fordulatszám: 32 000 / perc
  • Tartály űrtartalma: 2,5 l
  • Tartály anyaga: Tritan Copolyester
  • Hőellenállás: - 40°C - 120 °C
Egyéb
  • Szín: fehér
  • Súly: 5,4 kg
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 230 x 565 x 230 mm
  • Csomagolás súlya: 7,7 kg
  • Csomagolás méretei (Sz x Ma x Mé): 300 x 450 x 370 mm

Csomagolás tartalma

  1. G21 Excellent turmixgép
  2. 2,5 l-es tartály
  3. Nagy fedő
  4. Kis fedő
  5. Műanyag törlő
  6. Kulcs a kések rögzítéséhez
  7. Betolókar

Paraméterek

Paraméterek

Fordulatszám (1/min)
10 000 - 32 000
Szín
Fehér
Súly (kg)
5,4
Kijelző
Igen
Méretek sz x ma x mé (cm)
23 x 56,5 x 23
Turmixgép, őrlő, robotgép
Asztali mixerek
Teljesítmény (W)
1700, 1501 - 2000 W
BPA free
Igen
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Túlmelegedés elleni védelem
Igen
Tartály anyaga
műanyag, Tritan Copolyester
Teljesítmény (W)
1700, 1501 - 2000 W
Tartály űrtartalma (l)
2,5
Hangszigetelő fedél
Nem
Tartály ellenállósága (°C)
-40 až +120
Turmixgép típus
Asztali
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
Manual-G21-Excellent-web.pdf

Kiegészítők