0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
 • Kategóriák 
 • Gyártók 

G21 Mexico BBQ Premium line gázgrill, 7 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő

4 év garancia

 
G21 Mexico BBQ rozsdamentes acél gázgrill csirkére, steak-re, csülökre, motoros grillnyárs. Kerti grill öntöttvas ráccsal, hőmérővel és oldalsó égőfejjel, összesen 7 égőfej, Flame Tamer rendszer. Tároló felölet, gázszabályozás. Ezüst szín.
 
Gyártó
G21
Kód 
6390306
Cikkszám 
GAH-6ED
Áfa 
27%
Az Ön ára  ÁFA-val
270 900 Ft ÁFA-val
Az Ön ára  ÁFA nélkül
213 307 Ft ÁFA nélkül
  
Penta Family fiókkal 6 000 forintot takaríthat meg
Fiók létrehozása
Partner érvényesség 
Végfelhasználói garancia  
24 Měsíce
Egyéb garancia 
24 Měsíce
Rendelés 
other
Azonosító szám 6390306 Cikkszám  GAH-6ED EAN 8595627408756
G21 Mexico BBQ Premium line gázgrill, 7 égőfej + ajándék nyomáscsökkentő - 2. osztály
244 900 Ft ÁFA-val
192 835 Ft ÁFA nélkül
A termék leírása 

A termék leírása 

A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill Flame Tamer rendszerrel, 6 rozsdamentes acél főégővel, egy oldalsó égővel, elektromos gyújtással és gázszabályzóval rendelkezik.

Manapság nagyon népszerű a grillezés és a grillező kerti partik rendezése kerti grillekkel. A klasszikus fával vagy szénnel működő grillek mellett szintén keresettek a gázgrillek. A gázgrilleken történő grillezés modern, és praktikus megoldás, amely nem veszíti el a grillezés szépségét.

A kerti gázgrillek használata egyszerű és az ételeket bárki elkészítheti rajtuk. Elég csatlakoztatni egy gázpalackot és a grill máris készen áll a használatra. Szintén hasznos tulajdonsága, hogy grillezés után nem kell eltakarítani a hamut és a megmaradt fa- és szénmaradványokat.

A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill mozgatható, mivel két nagyobb és két kisebb kerékkel rendelkezik. A grill egy nagyon praktikus beépített hőmérővel van ellátva, mellyel meghatározhatjuk az optimási hőmérsékletet a grillezéshez.

A G21 Mexico BBQ Premium Line gázgrill praktikus hőmérője

A kerti rozsdamentes acél gázgrill egy csuklós fedéllel rendelkezik, mely lefedi a grillező felületet, továbbá az oldalán polcokkal van ellátva. A bal polc alatt egy tárolóedény van, amibe beleteheti pl. az előre bepácolt húst. A jobb polc alatt van az oldalsó égő. Öntöttvas lemezzel és öntöttvas ráccsal van ellátva. Az ajtók rozsdamentes acélból készültek.

Flame Tamer rendszer

Közvetlenül az égők felett egy fém profil van, ami megakadályozza a zsír lefolyását a lángokba. Ugyanakkor megakadályozza, hogy a rács csak közvetlenül az égő felett melegedjen át, így egyenletes sütést biztosít az egész rács felületén. A keletkezett zsír pedig lefolyik a grill oldalán az aljában elhelyezett gyűjtőtartályba, ami meghosszabbítja az égőfejek élettartamát.

Nyárstű motorral

A kerti grillsütőhöz ajándékba hozzácsomagolunk egy nyomáscsökkentőt, illetve egy rozsdamentes acél motoros grillnyásrtűt. A nyárstű rozsdamentes acélból készült, mindkét oldalán 4 tű van aretációs rögzítőcsavarral, hogy igényei szerint tudja beállítani.

A nyárs egyik oldalán egy levehető műanyag tartóval van ellátva, amelyen egy praktikus szem van a rögzítésre. A másik oldalán a motor található szintén műanyag fedéllel, melyen található a ki-és bekapcsoló gomb. A 230 V feszültségű motort egyszerűen csak csatlakoztatni kell az áramkörbe a 125 cm-es tápkábellel. A motor segítségével a nyárstű percenként kb. 2x fordul, hogy az étel ne égjen oda és egyenletesen süljön.

A G21 Mexico BBQ Premium Line grill motorja a műanyag fedélben és a grillnyárs

2 + 2 év meghosszabbított garancia

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. Regisztrálással a http://g21-warranty.com weboldalon a standard 2 év garanciális időszakhoz 2 év meghosszabbított garanciát kap. Használja ki ezt a lehetőséget és vásárlás után regisztráljon. A 2 +2 év meghosszabbított garancia megéri!

2 + 2 év meghosszabbított garancia.

Műszaki adatok

 • Márka: G21
 • Típus: Mexico BBQ Premium Line
 • Besorolás: gázgrill
 • Főégők: 6 x
 • Oldalsó égő: 1 x
 • Teljesítmény: 22,05 kW/h
 • Anyag: rozsdamentes acél

Méretek

 • Grillező felület: 94,5 x 44 cm
 • Grill méretei (Sz x Ma x Mé): 165 x 115 x 55 cm
 • Csomagolás méretei: 105 x 62 x 63 cm
 • Súly: 60 kg
 • Csomag súlya: 64 kg

Csomag tartalma

 1. Kerti gázgrill
 2. Nyomácsökkentő
 3. Rozsdamentes acél motoros grillnyárs

Paraméterek

Paraméterek

Súly (kg)
44
Grillező felület (cm2)
4 158
Rács
Öntöttvas
Égőfejek
7
Piezoelektromos begyújtás
Ano
Hőmérő
Igen
Mozgatható
Igen
Méretek sz x ma x mé (cm)
165 x 115 x 55
Anyag
Rozsdamentes acél
Besorolás
Kerti grillek
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
srovnani_grilu_g21

Kiegészítők 

Hasonló termékek