0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

G21 Chamberi horizontal gyümölcsprés - bazár

4 év garancia

Kicsomagolt

 
A forradalmian új csigás G21 Chamberi gyümölcsprés speciális Optimal Seal technológiával a gyümölcsök és zöldségek tökéletes kifacsarásához. Egyedülálló fordított módszerének köszönhetően a lehető legtöbb levet tudja előállítani.
 
Gyártó
G21
Kód 
6008582
Cikkszám 
G21-GZ27
A termék leírása 

A termék leírása 

A termék javított, és vannak rajta kisebb karcolások és horzsolások. Ezért kedvezményt biztosítunk rá. A termék hiánytalan, teljesen működőképes, teljeskörű garanciával.

Forradalmian új csigás gyümölcsprés G21 Chamberi speciális Optimal Seal technológiával a gyümölcsök és zöldségek tökéletes kifacsarásához. Egyedülálló fordított módszerének köszönhetően a lehető legtöbb levet tudja kinyerni, legyen szó lágy, vagy kemény gyümölcsről, zöldségről.

Miért olyan jó a fordított csigás gyümölcsprés?

A fordított préselés ellentétes mechanizmussal történik, mint amit más vízszintes csigás facsaróknál megszokhattunk. Ez egy forradalmi változtatás, amely más gyártóknál nem található meg.

A prés csigája a prés testének irányába forog, tehát a töltőcső préselő részében lévő nyílások is fordított sorrendben vannak. Ez azt jelenti, hogy a préselő testénél először a hulladék számára elhelyezett nyílás helyezkedik el és csak azután folyik el a frissen facsart zöldség- vagy gyümölcslé.

Holgy a Chamberi hasznalata kozben

A forradalmi préselő módszerrel lenyűgöző újdonságok is jöttek

A G21 Chamberi fordított csigás vízszintes gyümölcsprés sokkal nagyobb kényelmet biztosít felhasználóinak. Míg ez idáig vásárlóként el kellett fogadnia a gyümölcslevek adott sűrűségét, vagy  befolyásolhatta, de szüksége volt különböző szűrőkre vagy kiegészítőkre, a G21 Chamberi gyorsan és egyszerűen teljesíti a kívánságait.

Csak egy fordítás és kész!

A töltőcső préselő részének végén egy fedő található, amelyen a sűrűséget beállító szűrők helyezkednek el. Tiszta gyümölcs- vagy zöldséglevet szeretne, vagy inkább rostos dzsúszra lenne gusztusa? Fordítsa el a fedelet az óramutató járásának irányában, húzza ki a csőből és válassza ki a három préselő mód egyikét. Utaná a fedelet nyomja vissza, zárja le az óramutató járásával ellentétes fordítással és készítse elő a poharat. Egészségére!

Forgofej

Optimal Seal - testreszabott gyümölcslevek és fagyi bónuszként!

A G21 Chamberi gyümölcsprés, a G21 Chamber elődjéhez hasonlóan, jelentősen fejlesztett Optimal Seal technológiával rendelkezik. A fordított préselés sokkal hatékonyabb a csiga nyomása és a hulladékfedél kombinációjának köszönhetően. A préselni kívánt nyersanyagtól függően állítsa be az Optimal Seal kart a puhább, vagy éppen a keményebb gyümölcsökhöz. A harmadik lehetőséget a fagylalt beállítás alkotja - nincs szükség újabb kiegészítőkre, így nem kell semmit hozzávásárolni. A házi fagylaltot egyedül elkészíti.

Még több gyümölcslé? Könnyen megvalósítható

A G21 Chamberi gyümölcsprés kielégíti a legigényesebb felhasználókat is. A szokásos használat mellett is sokkal több levet préselhet ki az alapanyagokból, mint más gyümölcsprések esetében.

TIPP: Az Optimal Seal karral játszva, amely a hulladéknyílást nyitja, és váltakozott felengedésével és behúzásával (egészen a "fagylalt" helyzetbe) befolyásolhatja a csigásprés hatását a gyümölcs vagy zöldség rostra, így maximumra növeli a gyümölcsprés hatékonyságát. Eredményként teljesen száraz nyersanyag kerül a hulladéktartályban, és még több gyümölcslé lesz a pohárban.

G21 Chamberi gyümölcsfeldolgozása közben

A szemnek tetszetős, a fülnek nem zavaró

A G21 Chamberi gyümölcsprés modern, kerek megjelenése, és a szürke két árnyalatának kombinációjával, könnyű benyomást kelt és kiválóan kiegészíti a modern skandináv, illetve a népszerű futurisztikus, rusztikus vagy a vintage stílusú konyhákat.

A minden szempontból atraktív gyümölcsfacsarónk tervezésénél, gyártásánál és hangolásánál a zajszintre is összpontosítottunk. Annyira alaposan, hogy már nem is lehet róla beszélni. A gyümölcsprés rendkívül halk és a préselés hangja igazán decens.

A gyümölcsprés alkalmas:

  • Leveles zöldségekre
  • Gyökérzöldségekre
  • Bogyós gyümölcsökre
  • Almára
  • Gabonafűre
  • Gyógynövényekre
  • Ribizlire
  • Egresre
  • Fagylalt készítésére

Felhívjuk figyelmét, hogy a lassú préseken történő alma préselés esetén csak kiváló minőségű kemény almát szabad használni. Másképp, ha az alma puha vagy érettebb, akkor a feldolgozás során nagyobb rosttartalmú lé (püré) keletkezik.

Meghosszabbított garancia 2 + 2 év

A termék minőségét 4 évig garantáljuk. A standard 2 éves garanciális időszakon túl a garancia további 2 évre történő meghosszabbítását a http://g21-warranty.com oldalon regisztrálhatja. Használja ki ezt a lehetőséget, és regisztráljon a vásárlás után. A 2 + 2 év meghosszabbított garancia megéri!

Meghosszabbított garancia

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 150 W
  • Fordulatszám: 70 fordulat/perc
  • A gyümölcsprés nyílásának átmérője: 45 mm
  • BPA-mentes (nem tartalmaz biszfenolt - egészségre káros szénhidrogént)
  • Meghosszabbított garancia 2 + 2 év

Fizikai tulajdonságok

  • Szín: szürke
  • Méretek (Sz x Ma x Mé): 13 x 35 x 35 cm
  • Súly: 3,5 kg
  • Csomag méretei (Sz x Ma x Mé): 32 x 30 x 29 cm
  • Csomag súlya: 4,7 kg

Csomag tartalma

  1. G21 Chamberi gyümölcsprés
  2. Betolókar
  3. 0,5 l-es tartály
  4. 0,6 l-es tartály
  5. Tisztító kefe

Paraméterek

Paraméterek

Térfogat (l)
0,5
Fordulatszám (1/min)
70
Anyaga
műanyag
Szín
Szürke
Súly (kg)
3,5
Méretek sz x ma x mé (cm)
13 x 35 x 35
Meghosszabbított garancia
2 + 2 év
Típus
Csigás gyümölcsprések
Fogyasztás (W)
150
Csiga
Horizontális
Gyümölcsadagoló cső mérete: 
45 x 45
Letöltés

Letöltés

Használati útmutató
chamber_i