0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Műtrágya

Műtrágya

Válasszon minőségi műtrágyát az évszaknak megfelelően. Elérhető áron, nagy választékban rendeljen műtrágyát gyepre, virágokra, zöldségekre vagy a gyümölcsfákra. Örömmel segítünk kiválasztani a legmegfélőbbet.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
13 termékek
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Ez a trágya baromfi alomból készült, melasz hozzáadásával. Nem tartalmaz csírázó gyomok magjait. Minden szükséges tápanyagot tartalmaz, beleértve a nyomelemeket is. A tápanyagok fokozatosan szabadulnak fel, korlátozva ezzel a kimosódást.

1 148 Ft 

ÁFA nélkül

1 458 Ft 

ÁFA-val

A huminsav és a fulvinsav a Vitality Komplex fontos alkotóeleme. Csökkentik a talaj fáradtságát és kimerülését, feltételeket teremtenek a humusz képződéséhez, így elérhetővé teszik a növények számára a tápanyagokat.

1 134 Ft 

ÁFA nélkül

1 440 Ft 

ÁFA-val

A 3 kg-os Agro igazi lótrágya szerves trágya. Magas alomtartalma van. A trágyát főként alaptrágyázásra használják szerves anyagokat (burgonya, cékla, karfiol, káposzta és más keresztesvirágú zöldségek) igénylő növények ültetése előtt.

1 426 Ft 

ÁFA nélkül

1 811 Ft 

ÁFA-val

Az Agro Mech-Stop műtrágya termék a moha megölésére szolgál, termékenyítő hatással. 6% nitrogénből és 2% vasból áll. Főleg kora tavasszal a moha elpusztítására használják. A csomag 3 kg-ot tartalmaz.

1 256 Ft 

ÁFA nélkül

1 596 Ft 

ÁFA-val

Hnojící přípravek je vhodný pro až 66 l speciální zálivky, posílí všechny kvetoucí i nekvetoucí pokojové rostliny, ovlivňuje tvorbu a zbarvení květů, zlepšuje obranyschopnost, urychluje regeneraci rostlin po poškození teplotními výkyvy, chorobami i škůdci

1 192 Ft 

ÁFA nélkül

1 513 Ft 

ÁFA-val

Hnojící přípravek na 166 l zálivky, vhodný pro zdravý vývin plodů rajčat, paprik i chilli bez ohledu na konkrétní odrůdu, zlepší počáteční a produkční vývoj i celkovou obranyschopnost, urychlí regeneraci po poškození teplotními výkyvy, chorobami i škůdci.

1 584 Ft 

ÁFA nélkül

2 012 Ft 

ÁFA-val

Hnojící přípravek je vhodný pro až 166 l zálivky, posílí muškáty, surfinie, begonie, fuchsie, million bells a jiné, ovlivňuje tvorbu a zbarvení květů, zlepší obranyschopnost, urychlí regeneraci rostlin po poškození teplotními výkyvy, chorobami i škůdci.

1 584 Ft 

ÁFA nélkül

2 012 Ft 

ÁFA-val

Hnojící přípravek je vhodný pro až 66 l speciální zálivky, posílí oslabené a zanedbané orchideje a bromélie, ovlivňuje tvorbu a zbarvení květů, zlepšuje obranyschopnost, urychluje regeneraci rostlin po poškození teplotními výkyvy, chorobami i škůdci.

1 192 Ft 

ÁFA nélkül

1 513 Ft 

ÁFA-val

A Vitality Komplex támogatja a növények növekedését, fokozza a virágképződést a növényeknél és gyümölcsfáknál, ami pozitív hatással van a gyümölcs méretére és ízére, sőt növeli a C-vitamin tartalmát. 15 ml folyadékot 1 l vízben kell feloldani.

1 584 Ft 

ÁFA nélkül

2 012 Ft 

ÁFA-val

1 hónapig táplálja a gyepet. A teolitban található aromás anyagok a füves területről taszítják a vakondokat. A zeolit komponens levegőzteti a talajt és megköti a tápanyagokat. A zeolit elnyomja a mohák jelenlétét.

2 837 Ft 

ÁFA nélkül

3 603 Ft 

ÁFA-val

Az Agro 5 kg őszi gyeptrágya mindenféle füves terület őszi trágyázására szolgál. Összetételének köszönhetően a díszkertben is használható dísznövények, gyümölcsfák és cserjék trágyázására.

3 762 Ft 

ÁFA nélkül

4 778 Ft 

ÁFA-val

Az Agro Vitality Komplex Extra Strong egy 5 literes műtrágya, amely legyengült, nem növekvő és elhanyagolt növények számára alkalmas. Felgyorsítja a növények regenerálódását.

8 604 Ft 

ÁFA nélkül

10 927 Ft 

ÁFA-val

Az Agro Vitality Komplex Extra Strong egy 10 literes műtrágya, amely legyengült, nem növekvő és elhanyagolt növények számára alkalmas. Felgyorsítja a növények regenerálódását.

17 410 Ft 

ÁFA nélkül

22 110 Ft 

ÁFA-val