0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  

Elérhetőség



Bolt 

Paraméter szűrő 

 

A legjobbak a kertbe a G21 és Keter márkáktól

A G21 egy népszerű cseh márka, amely a kiváló minőség-ár aránynak köszönhetően hódítsa a cseh és európai kerteket. Tekintse meg a kerti tárolókat, üvegházakat és melegágyakat. Válasszon kerti szerszámokat, például kerti kocsikat, talicskákat vagy létrákat. A G21 kiváló magaságyásokat, kültéri virágcserepeket és ellenálló kültéri padlóburkolatot is gyárt.

A Keter termékek népszerűek a minőségük és ellenálló képességükkel. A Keter kerti tárolók, ellenálló kültéri szekrények vagy kerti dobozok megvédik a szerszámokat, grillező kellékeket, kültéri gyerekjátékokat, egyszóval mindent, amit szárazon és biztonságban szeretne tartani.

TIPP: Használja ki a lehetőséget és vásároljon olcsóbban – jelentkezzen be ügyfélfiókjába és spóroljon.

A G21 kocsik és platform kocsik felhasználhatók műhelyben, kertben, építkezésen, raktárban vagy gyártásban. A G21 minőségi, modern kivitelezésű, tartós termékeit professzionális használatra terveztük, de az otthoni munkák során is kiválóan használhatók. A bútorok mozgatásához, a nehéz rakományok szállításához vagy a nehéz gépek emeléséhez a kocsi és a molnárkocsi remek segítők. A G21 platform kocsik és molnárkocsik könnyen és kényelmesen kezelhetők. A praktikus és könnyen kezelhető, akár 150 kg teherbírású raktárkocsijaink kiválóak a nehezebb tárgyak szállítására. A G21 raktárkocsit kihasználhatja a műhelyben, vagy akár a kertben, epítkezéseken, raktárban, gyártósoron és az áruk be- és kirakodásakor is. Minőséges raktárkocsijaink precíz kivitelben és alacsony árakon érhetőek el.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés