0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

A legjobbak a kertbe a G21 és Keter márkáktól

A G21 egy népszerű cseh márka, amely a kiváló minőség-ár aránynak köszönhetően hódítsa a cseh és európai kerteket. Tekintse meg a kerti tárolókat, üvegházakat és melegágyakat. Válasszon kerti szerszámokat, például kerti kocsikat, talicskákat vagy létrákat. A G21 kiváló magaságyásokat, kültéri virágcserepeket és ellenálló kültéri padlóburkolatot is gyárt.

A Keter termékek népszerűek a minőségük és ellenálló képességükkel. A Keter kerti tárolók, ellenálló kültéri szekrények vagy kerti dobozok megvédik a szerszámokat, grillező kellékeket, kültéri gyerekjátékokat, egyszóval mindent, amit szárazon és biztonságban szeretne tartani.

TIPP: Használja ki a lehetőséget és vásároljon olcsóbban – jelentkezzen be ügyfélfiókjába és spóroljon.

A WPC egy nagyon időtálló, esztétikus és igénytelen anyag. Pont ezért kiváló teraszok, a kerti hűsölők, medencék környéke és kültéri felületek burkolására. A WPC fa-műanyag kompozit rendszer (fa műanyag keverék) összetételének köszönhetően abszolút karbantartásmentes, színe pedig időtálló. A napnak és a rossz időjárásnak ellenálló, könnyű összeszerelni, és az egyes WPC elemek áthelyezése nagyon könnyű és kényelmes kis súlyuk miatt. Könnyedén, saját kezűleg lerakhatja a WPC padlókat és teraszokat. A WPC burkolat ár-érték arányban az egyik legjobb választás.Itt minden kiegészítőt megtalál WPC padlóburkolatokhoz, alkatrészekhez és burkolócsempékhez kiváló áron.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés