0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

Elérhetőség



Bolt 

Paraméter szűrő 

 

Szolár ponyva

Szolár ponyva

A szolár ponyvával letakart medencének két előnye van. A szolár ponyva kellemes hőfokra melegíti fel a kerti medencében lévő vizet, ugyanakkor megtartja a víz tisztaságát a szennyeződésektől.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
11 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Hőszigetelő anyagból készült szolárponyva, 3 m - 3,05 m átmérőjű vízfelülettel rendelkező medencékhez, a ponyvában lévő buborékok lencseként működnek és melegítik a vizet, a ponyva felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a vegyszerek párolgását.

7 315 Ft 

ÁFA nélkül

9 290 Ft 

ÁFA-val

Hőszigetelő anyagból készült szolárponyva, 3,66 m átmérőjű vízfelülettel rendelkező medencékhez, a ponyvában lévő buborékok lencseként működnek és melegítik a vizet, a ponyva felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a vegyszerek párolgását.

10 543 Ft 

ÁFA nélkül

13 390 Ft 

ÁFA-val

Marimex fekete szolár ponyva polietilén hőszigetelő anyagból, 3,6 m vízszint átmérővel rendelkező medencékre. A ponyvában lévő buborékok lencsékként felmelegítik a vizet, a ponyva felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását.

9 205 Ft 

ÁFA nélkül

11 690 Ft 

ÁFA-val

Hőszigetelő anyagból készült szolárponyva, 4,5 m átmérőjű vízfelülettel rendelkező medencékhez, a ponyvában lévő buborékok lencseként működnek és melegítik a vizet, a ponyva felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a vegyszerek párolgását.

15 819 Ft 

ÁFA nélkül

20 090 Ft 

ÁFA-val

Marimex kék szolár ponyva polietilén hőszigetelő anyagból, 3,6 m vízszint átmérővel rendelkező medencékre. A ponyvában lévő buborékok lencsékként felmelegítik a vizet, a ponyva felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását.

7 866 Ft 

ÁFA nélkül

9 990 Ft 

ÁFA-val

Marimex Tampa úszó szolár ponyva 3 m vízszint átmérővel rendelkező kerek medencékre. A ponyvában lévő buborékok felmelegítik a vizet, felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását. Kék szín.

5 984 Ft 

ÁFA nélkül

7 600 Ft 

ÁFA-val

Marimex Tampa úszó szolár ponyva 3 m vízszint átmérővel rendelkező kerek medencékre. A ponyvában lévő buborékok felmelegítik a vizet, felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását. Fekete szín.

5 984 Ft 

ÁFA nélkül

7 600 Ft 

ÁFA-val

Marimex Tampa úszó szolár ponyva 2,5 m vízszint átmérővel rendelkező kerek medencékre. A ponyvában lévő buborékok felmelegítik a vizet, felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását. Kék szín.

4 654 Ft 

ÁFA nélkül

5 910 Ft 

ÁFA-val

Marimex Tampa úszó szolár ponyva 2,5 m vízszint átmérővel rendelkező kerek medencékre. A ponyvában lévő buborékok felmelegítik a vizet, felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását. Fekete szín.

4 654 Ft 

ÁFA nélkül

5 910 Ft 

ÁFA-val

Marimex szolár ponyva polietilén hőszigetelő anyagból, 1,95 m átmérőjű medencékre. A ponyvában lévő buborékok lencseként működnek és felmelegítik a vizet, a ponyva felfogja a potyogó szennyeződéseket, megakadályozza a vegyszerek elpárolgását.

3 984 Ft 

ÁFA nélkül

5 060 Ft 

ÁFA-val

Marimex szolár ponyva polietilén hőszigetelő anyagból, 1,55 m átmérőjű medencékre. A ponyvában lévő buborékok lencseként működnek és felmelegítik a vizet, a ponyva felfogja a potyogó szennyeződéseket, megakadályozza a vegyszerek elpárolgását.

4 827 Ft 

ÁFA nélkül

6 130 Ft 

ÁFA-val