0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
Szűrők

Ár  Ft

Ft
Ft

ElérhetőségBolt 

Paraméter szűrő 

 

Szolár ponyva

Szolár ponyva

A szolár ponyvával letakart medencének két előnye van. A szolár ponyva kellemes hőfokra melegíti fel a kerti medencében lévő vizet, ugyanakkor megtartja a víz tisztaságát a szennyeződésektől.

Állapot 

Részletes keresés 

Rendezés
6 termék
1 oldal 
 

Elemek oldalanként :

 
 

Marimex fekete szolár ponyva polietilén hőszigetelő anyagból, 3,6 m vízszint átmérővel rendelkező medencékre. A ponyvában lévő buborékok lencsékként felmelegítik a vizet, a ponyva felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását.

9 598 Ft 

ÁFA nélkül

12 190 Ft 

ÁFA-val

Marimex Tampa úszó szolár ponyva 3 m vízszint átmérővel rendelkező kerek medencékre. A ponyvában lévő buborékok felmelegítik a vizet, felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását. Kék szín.

4 921 Ft 

ÁFA nélkül

6 250 Ft 

ÁFA-val

Marimex Tampa úszó szolár ponyva 3 m vízszint átmérővel rendelkező kerek medencékre. A ponyvában lévő buborékok felmelegítik a vizet, felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását. Fekete szín.

4 803 Ft 

ÁFA nélkül

6 100 Ft 

ÁFA-val

Marimex Tampa úszó szolár ponyva 2,5 m vízszint átmérővel rendelkező kerek medencékre. A ponyvában lévő buborékok felmelegítik a vizet, felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását. Kék szín.

3 984 Ft 

ÁFA nélkül

5 060 Ft 

ÁFA-val

Marimex Tampa úszó szolár ponyva 2,5 m vízszint átmérővel rendelkező kerek medencékre. A ponyvában lévő buborékok felmelegítik a vizet, felfogja a szennyeződéseket, megakadályozza a kémia párolgását. Fekete szín.

3 984 Ft 

ÁFA nélkül

5 060 Ft 

ÁFA-val

Marimex szolár ponyva polietilén hőszigetelő anyagból, 1,95 m átmérőjű medencékre. A ponyvában lévő buborékok lencseként működnek és felmelegítik a vizet, a ponyva felfogja a potyogó szennyeződéseket, megakadályozza a vegyszerek elpárolgását.

3 984 Ft 

ÁFA nélkül

5 060 Ft 

ÁFA-val