0
Az Ön kosara üres

06 - 1 - 700 8706

Hé - Pé: 8:30 - 16:30

Minden kategória
  • Kategóriák 
  • Gyártók 
 

A termék már kifutott

Amennyiben érdeklődni szeretne a termékről, e-mailben lépjen kapcsolatba a termékmenedzserrel:Nicola Bodnárová

Tartalék tartály a G21 Perfect Smootie gépekhez 1,3l

 
Tartalék tartály a G21 első generációs Smoothie turmixgépekhez, 1,3 l. Méret: 30 x 13,5 x 13,5 cm. Most új késsel, nagy és kis fedéllel, valamint betoló karral együtt.

 
Gyártó
G21
Kód 
60081024
Cikkszám 
NPSMV13
A termék leírása 

A termék leírása 

Szeretne kisebb mennyiségű keveréket készíteni, de a turmixgephez kapott tartály túl nagy? Szerezze be ezt a 1,3 l űrtartalmú tartályt - fedőkkel, késekkel és betolókarral egyaránt.

Másra nem is lesz szüksége

Egészítse ki a G21 Perfect Smoothie turmixgépét - amely az egyik legkedveltebb készülék a RAW ételeket fogyasztók körében - egy új tartállyal. A turmixgéphez 2,5 l-es tartály tartozik, mely ideális családoknak, nagyobb adagok elkészítésére, amennyiben kisebb adagra van szüksége az a tartály az ideális választás Önnek! Ennek köszönhetően...

...praktikus és helytakarékos

A fogantyú ugyanolyan kényelmes és ergonómikus, mint a nagy tartályé. Az anyaguk megegyezik, Tritan Copolyester műanyag, mely nagy ellenállóképességgel rendelkezik a mechanikai és termikus károsodással szemben (-40 ° C és +120 ° C között). Helyezze a tartályt a testre, majd indítsa be a turmixgépet.



A kettő jobb, mint az egy


Elmondjuk miért. Érthető módon a nagy fedél csinálja, amit mindenki elvár tőle: Lezárja a tartályt, és megakadályozza az összetevők kifröccsenését. A kis fedél, mely valójában a nagy része, praktikus szerkentyű. Lehetővé teszi, hogy turmixolás közben vizet töltsön a tartályba.

Egészséges vacsora 1 főnek?


Nyugodtan készítsen vajat vacsorára. De most tényleg. Ráadásul több összetevőt is összekeverhet anélkül, hogy el kéne mosni a tartályt. A tartályban található kések segítségével pillanatok alatt készíthet mogyoróvajat, vagy bármilyen krémet.



Figyelmeztetés:


Ez a tartály az első generációs G21 Perfect Smoothie turmixgépekkel kompatibilis (lásd a fotót). A tartály nem alkalmas mosogatógépben való mosásra.


Tulajdonságok:


Tartály űrtartalma: 1,3 l
Tartály anyaga: Tritan Copolyester
Tartály méretei: 30 x 13,5 x 13,5 cm
Súly: 1 kg
Mosogatógépbe nem alkalmas

Csomagolás tartalma:

Tartály
Kés
Nagy fedő
Kis fedő
Betolókar

Paraméterek

Paraméterek

Térfogat (l)
1,3
Szín
világos
Súly (kg)
1
Méretek sz x ma x mé (cm)
13,5 x 28 x 13,5
Turmixgép, őrlő, robotgép
Kiegészítők